Spaanse Restaurants Breda
Lijstjes

6x Spaanse restaurants in Breda

Spaanse restaurants in Breda zijn er genoeg te vinden. De Spaanse keuken heeft een aantal heerlijke gerechten voorgebracht. Gelukkig zijn er een aantal restaurants die zich specialiseren in de Spaanse keuken, met haar lange tradities. In dit lijstje een overzicht van Spaanse restaurants in Breda.

1. El Quinto Pino

Voor authentieke Spaanse tapas en paella ben je bij El Quinto Pino aan het juiste adres. Eigenaars Daniel en Cristina komen uit Catalonië, hebben daar in de horeca gewerkt en zijn vervolgens naar Breda gekomen.

El Quinto Pino Spaans Restaurant Tapas Van Coothplein Binnentuin

2. Gaudim

Bij Gaudim ben je aan het juiste adres voor de Catalaanse keuken. Naast tapas staan er vlees-, vis- en vegetarische gerechten van het formaat tussengerecht op de menukaart. Borrelen met een hapje en een drankje is ook altijd mogelijk.

Gaudim Spaans Restaurant Breda

3. Los Olivos

Bij Los Olivos ben je aan het juiste adres voor authentieke huisgemaakte Spaanse tapas en gerechten. Ook verzorgt het restaurant catering en live paella cooking. Op de menukaart staan borrelplanken met echte Pata Negra ham en Manchego kaas, tapas maar ook hoofdgerechten zoals entrecote, tonijnsteak en vis in zoutkorst.

Los Olivos Breda Restaurant

4. Centwich

Centwich is een tapasrestaurant in de Akkerstraat, een zijstraat tussen de Ginnekenstraat en Mols Parking. Bij Centwich proeft je tapas die net iets anders zijn dan dat je bent gewend. Aziz en zijn vrouw Karin staan al ruim 30 jaar samen in de keuken. Dankzij de roots van eigenaar Aziz hebben de tapas een unieke smaaksensatie met Marokkaanse en Mediterraanse invloeden.

Centwich Spaans Breda

5. FEBO Tapas

FEBO Tapas bestaat sinds 1976 en is opgericht door Spanjaarden die in de jaren “60 en “70 naar Nederland kwamen. In het begin was het vooral een sociëteit. Op de menukaart staan Spaanse hammen en verse calamaris tot tapas met vlees, vis en groenten. Natuurlijk mag huisgemaakte sangria niet ontbreken.

FEBO Tapas Breda

6. Savor

Savor is een Spaans restaurant aan de Dorpstraat in Ulvenhout. Op het menu staan uiteenlopende tapas. Kun je niet kiezen? Op vrijdag tot en met zondag krijg je 16 samengestelde tapas geserveerd. Bij mooi weer kun je bovendien plaatsnemen in de sfeervolle binnentuin.

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Lees verder.