Wayback Burgers Breda

Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder…

6x restaurants in Breda vlakbij Station Breda

Station Breda heeft diverse restaurants in de buurt waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het station in Breda is gevestigd tussen het centrum van Breda en de wijk Belcrum. In en rondom het station heb je genoeg keuze. In dit lijstje een overzicht van restaurants vlakbij Station Breda.

1. Wayback Burgers Breda

Wayback Burgers Breda is een burgerrestaurant aan de centrumzijde van Station Breda. Wayback Burgers werd in 1991 opgericht in Amerika en heeft wereldwijd bijna 200 restaurants. Breda heeft de primeur met de eerste Europese vestiging.

Wayback Burgers Breda

2. Trattoria Perron

Trattoria Perron is een Italiaans restaurant in de Willemstraat. Eigenaars Sander, Gunther en Martijn serveren in hun restaurant authentieke Italiaanse gerechten. Hiervoor worden verse producten rechtstreeks geïmporteerd uit Italië. Op de menukaart staan uiteenlopende antipasti, maar ook pizza’s, een wisselende pasta, Italiaanse hoofdgerechten en desserts. In de middag heb je ook keuze uit lunchgerechten zoals panini’s, broodjes, soepen en salades.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is trattoria-perron-1.jpg

3. De Veestallen

De Veestallen is een Grand Café Restaurant in de Belcrum en is de oorspronkelijke naam van het toenmalige café-restaurant en hotel uit 1926. De Veestallen is eigentijds en laag-drempelig met een comfortabel en warm interieur. Een restaurant, grand café en brasserie met terras waar een breed publiek zich thuis mag voelen.

De Veestallen Breda

4. Brouwcafé Frontaal

Het brouwcafé van Brouwerij Frontaal uit Breda is een plek waar bierliefhebbers, brouwers en vrienden langskomen. Het brouwcafé in De Faam schenkt alle bieren die op dit moment bij de Bredase bierbrouwerij beschikbaar zijn.

Brouwcafe Breda

5. Girasole – By Luca’s Kitchen

Bij Girasole in de Sophiastraat, beleef je de Italiaanse keuken in al zijn facetten. Op de menukaart staan antipasti, pasta’s, pizza’s, hoofdgerechten en desserts. Je kunt je ook laten verrassen door eigenaar en chef-kok Luca Malagnino met het 4-gangen Luca’s Kitchen menu of het 7-gangen Degustazione (proeverij) menu. Aan de zijkant is er een aparte entree voor takeaway.

Girasole Breda

6. Coffeelab Breda

Coffeelab ken je misschien al uit Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen. Een koffiebar waar gastvrijheid en goede koffie voorop staat. Coffeelab in Breda is niet zomaar een nieuwe locatie. Naast goede koffie, gezonde ontbijtjes en lunchgerechten is er een ruimte om geconcentreerd te werken in een natuurlijke omgeving waar je de mogelijkheid hebt om in contact te komen met anderen. Studenten, zzp’ers, forenzen, expats, bewoners van de stad, iedereen is welkom.

Coffeelab Breda

Cadeautip: Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod! Lees verder…