Station Breda Restaurants
Home / Breda / Lijstjes / 7x restaurants in Breda vlakbij Station Breda
Lijstjes

7x restaurants in Breda vlakbij Station Breda

Station Breda heeft diverse restaurants in de buurt waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het station in Breda is gevestigd tussen het centrum van Breda en de wijk Belcrum. In en rondom het station heb je genoeg keuze. In dit lijstje een overzicht van restaurants vlakbij Station Breda.

1. Wayback Burgers Breda

Wayback Burgers Breda is een burgerrestaurant aan de centrumzijde van Station Breda. Wayback Burgers werd in 1991 opgericht in Amerika en heeft wereldwijd bijna 200 restaurants. Breda heeft de primeur met de eerste Europese vestiging.

Wayback Burgers Breda Station Restaurant

2. Delightful Desserts

Delightful Desserts is een uniek restaurant in Breda. Hier staat namelijk alles in het teken van desserts. Het verleidelijke menu biedt een onweerstaanbare keuze aan dessertcreaties in combinatie met warme en koude dranken.

Delightful Desserts Breda Station Restaurant

3. Brasserie NUL76

Brasserie NUL76 is een restaurant waar je terecht kunt voor koffie met gebak, lunch, borrel en diner. De prijs-kwaliteitverhouding is uitermate vriendelijk. Het restaurant zit tegenover Station Breda en is daarom een ideale plek om voor of na je bus- of treinreis plaats te nemen.

Brasserie NUL76

4. Atnoon

Atnoon is een restaurant vlakbij Station Breda en tegenover Rechtbank Zeeland-West-Brabant. Je kunt bij Atnoon plaatsnemen voor koffie met gebak, ontbijt, lunch, borrel of diner. Op de menukaart staan internationale gerechten en er is voor elk wat wils.

Atnoon Breda

5. De Veestallen

De Veestallen is een Grand Café Restaurant in de Belcrum en is de oorspronkelijke naam van het toenmalige café-restaurant en hotel uit 1926. De Veestallen is eigentijds en laag-drempelig met een comfortabel en warm interieur. Een restaurant, grand café en brasserie met terras waar een breed publiek zich thuis mag voelen.

De Veestallen Breda

6. Beers & Barrels Breda

Beers & Barrels Breda is gevestigd in het historische Brouwhuis. In de voormalige Oranjeboom brouwerij schenkt het café-restaurant, verdeeld over drie verdiepingen, ruim 150 verschillende (speciaal)bieren. Uniek aan Beers & Barrels zijn de taptafels en de grote tapwand met keuze uit 15 speciaalbieren die je zelf tapt.

Beers & Barrels Breda

7. Brouwcafé Frontaal

Het brouwcafé van Brouwerij Frontaal uit Breda is een plek waar bierliefhebbers, brouwers en vrienden langskomen. Het brouwcafé in De Faam schenkt alle bieren die op dit moment bij de Bredase bierbrouwerij beschikbaar zijn.

Brouwerij Frontaal Breda

Bonus: 2 tips van ons!

1. Wist je dat wij een eigen cadeaukaart hebben? De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij tientallen restaurants in Breda en je bepaalt zelf het tegoed (€25 t/m €150). Lees meer over de cadeaukaart.

2. Wist je dat wij een eigen restaurantgids hebben? De Smakelijk Breda restaurantgids is dé restaurantgids van Breda. De gids wordt jaarlijks uitgebracht en is gevuld met de leukste koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants uit Breda. Lees meer over de restaurantgids.

Smakelijk Breda cadeaukaart