Stiefkwartierke is een lunchroom in Breda en al tientallen jaren geopend in de Halstraat. Eigenaar en chef-kok Jurgen de Ruijter zorgt voor mooie smaakvolle lunchgerechten, maar je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld koffie met gebak. Daarnaast zijn de high tea’s enorm populair en er is goed nieuws! Stiefkwartierke heeft namelijk een nieuwe Spring High Tea & Proeverij.

Mini-cone

Je wordt verwelkomt met een cocktail van mousserende druivensap, braambes & dragon. Daarna volgt een hartige proeverij met een zwarte mini cone van inktvis-inkt, salade van tomaten en basilicum met een kruid van mierikswortel.

Iers biefstuk

Daarna volgt een burgertje van Iers biefstuk met op karamel gerijpte kaas, wilde sla en cola-dressing en een mini brie-loempia van de chef. Als afsluiting van de hartige proeverij wordt op een etagère olijvenbroodjes geserveerd met Hongaarse salami en een tapenade van de chef.

Bavarois

De zoete proeverij bestaat uit een taartje van vanille bavarois, crumble van Brasil coffee met een mousse van Callebaut chocolade, ijs van de chef, eetbare viooltjes, kruid van limoen en een macaron van Patisserie Tout. Tot slot krijg je warme vanille scones met clotted cream en jam.

Reserveren

Bij de high tea wordt onbeperkt thee geserveerd. De high tea kost €25,95 per persoon. Reserveren kan via 076 522 84 93 of info@stiefkwartierke.nl.

Lees meer over deze lunchroom

Stiefkwartierke Breda

Stiefkwartierke Breda

Stiefkwartierke Breda

Stiefkwartierke Breda

Stiefkwartierke Breda

Stiefkwartierke Breda