Taste the Original heeft nieuwe sandwiches en een salade! De lunchroom op het Van Coothplein heeft nu ook sandwiches met tuna melt en oude kaas. De tuna melt is met tonijnsalade, courgette, tomaat en kaas uit de oven. De sandwich oude kaas bestaat verder uit honing-mosterddressing, walnoot en rucola.

Een nieuwe salade is de spicy kip met chili mayonaise, slamelange, penne, paprika, rode ui, wortel, komkommer en een gekookt eitje. Verder krijg je vanaf nu op maandag t/m donderdag bij het afhalen of laten bezorgen van je bestelling 10% korting! Heb je geen zin om te wachten? Geef je bestelling op tijd door en de bestelling staat voor je klaar of wordt bezorgd (gratis bezorging vanaf €25).

Taste the Original

Taste the Original is een lunchroom op het Van Coothplein. Naast lekkere koffie en verse sappen serveert Taste heerlijke broodjes en salades. Dit allemaal voor zeer toegankelijk prijzen. Alles is vers en gerechten worden à la minuut bereid. Naast dat je binnen en buiten op het terras gezellig kunt plaatsnemen is afhalen en bezorgen mogelijk.

Bekijk deze lunchroom

Taste the Original

Taste the Original

Taste the Original