Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder…

Robert Kranenborg’s Thrill Grill-burgers verkrijgbaar in Breda

De premium Thrill Grill burgers van chef-kok Robert Kranenborg zijn sinds kort verkrijgbaar in Breda. Dankzij een samenwerking met De Broodtoren zijn de premium burgers, fries en milkshakes elke donderdag t/m zondag te bestellen via Uber Eats en Deliveroo.

Robert Kranenborg kwam recent naar Breda om het team van De Broodtoren een training te geven om de perfecte burgers te bakken. “We hebben de ultieme training gekregen om de premium burgers van Thrill Grill net zo perfect te bereiden als Robert dat zou doen”, aldus Marciano van der Gijp van De Broodtoren.

Over Thrill Grill

Thrill Grill is een burgerconcept van Robert Kranenborg en ondernemer Maarten van den Biggelaar. De formule onderscheidt zich door premium burgers gemaakt van duurzame ingrediënten van hoge kwaliteit, door Robert Kranenborg persoonlijk geselecteerd of ontwikkeld. Op dit moment zijn er twee restaurants in Amsterdam, één in Haarlem en vijf Thrill Grill To Go partners.

Cadeautip: Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod! Lees verder…