Ulvenhout Restaurants
Lijstjes

7x restaurants in Ulvenhout bij Breda

Ulvenhout is een dorp in de gemeente Breda met opvallend veel restaurants waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. De kern van Ulvenhout bestaat uit de Dorpstraat met diverse winkels en horeca. In dit lijstje een overzicht van restaurants die zijn gevestigd in of rondom Ulvenhout.

1. ’t Jagthuijs

Bij ’t Jagthuijs in Ulvenhout word je als gast ondergedompeld in ambacht. Zowel de witte als de zwarte brigade weten iedere keer weer te verrassen met hun kennis en toewijding. Chef-kok Ruud van Nes en Sommelier Marcel Leemhuis dagen elkaar graag uit om tot eigentijdse smaakcombinaties te komen.

Jagthuijs Ulvenhout Restaurant

2. De Fazant

De Fazant is een restaurant in Ulvenhout en ligt midden in het Ulvenhoutse bos. Je kunt er terecht voor een lunch, high-tea, borrel, diner of het vieren van een eigen feestje. De Fazant is de ideale plek om uit te rusten met een speciaalbiertje of een koffie na een wandel- of fietstocht.

De Fazant Ulvenhout Restaurant

3. Coffee Time

Coffee Time is de koffiebar en lunchroom aan de Dorpstraat in Ulvenhout. In een huiselijke sfeer worden de koffiebonen dagelijks vers voor de gasten gebrand. Zo ben je verzekerd van een (h)eerlijk kopje 100% Virgin koffie.

Coffee Time Breda

4. De Uitdaging

De Uitdaging is gevestigd in de voormalige pastorie aan de Dorpstraat in Ulvenhout. In dit sfeervolle pand kun je genieten van huisgemaakte soepen, broodjes, een Engelse high tea of een borrel plateau met een Chaams speciaalbiertje erbij.

De Uitdaging Breda

5. Savor

Savor is een Spaans restaurant aan de Dorpstraat in Ulvenhout. Op het menu staan uiteenlopende tapas. Kun je niet kiezen? Op vrijdag tot en met zondag krijg je 16 samengestelde tapas geserveerd. Bij mooi weer kun je bovendien plaatsnemen in de sfeervolle binnentuin.

6. Uijttewaal

Bij restaurant Uijttewaal geef je jezelf over aan de gastronomie van de broers Uijttewaal: Sven kookt, Lars schenkt. Geen dag is hetzelfde. De heren laten zich graag leiden door de seizoenen, het weer en door inspiratie die soms ook henzelf verrast.

Uijttewaal Breda

7. Wolfslaar

Wolfslaar is gehuisvest in een oud koetshuis op Landgoed Wolfslaar. Het met een Michelinster bekroonde restaurant staat bekend om het gebruik van regionale producten, waarbij chef-kok Maarten Camps streeft naar perfectie. De sommeliers maken het geheel compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit de historische wijnkelder.

Wolfslaar Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.