Wijnbar Pinot Breda

Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder…

31x restaurants in Breda met een Valentijnsmenu

Restaurants in Breda met een Valentijnsmenu zijn er genoeg! De ideale manier om Valentijnsdag te vieren is met een Valentijnsdiner van een restaurant in Breda. Heb je nog niks gepland en ben je opzoek naar een romantisch diner voor thuis? We helpen je een handje met een lijstje restaurants in Breda met een Valentijnsmenu.

1. Barlucca

Barlucca heeft 2 Valentijnsboxen die je tot 10 februari kunt bestellen. Beide boxen zijn voor 2 personen en verkrijgbaar voor €50 (3-gangen) en €90 (4-gangen) met onder andere hoender, risotto, ossenhaas en meer. Lees verder.

Barlucca Breda

2. ’t Jagthuijs

’t Jagthuijs heeft 12, 13 en 14 februari een 4-gangenmenu voor €44,50 met gerechten zoals coquille, heilbot, chateaubriand en een dessert voor twee. Je kunt het menu uitbreiden met o.a. oesters. Lees verder.

Jagthuijs Ulvenhout

3. Con Fuego

Con Fuego heeft een Valentijnsmenu met 7 creaties in 4-gangen voor €60. Zo geniet je van o.a. koestert, beef tataki, tonijn tataki, Jamón Iberico Cebo de Campo en chateaubriand. Lees verder.

Con Fuego Breda

4. Oase

Oase heeft een 4-gangen Valentijnsmenu voor €39,50 p.p. Het menu bestaat uit onder andere gerechten met tonijn, skrei en sukade en is uit te breiden met kazen en cocktails. Lees verder.

Oase Breda

5. De Veestallen

De Veestallen heeft van 10 t/m 14 februari een 3 (€27,50), 4 (€35) en 5-gangen (€42,50) Valentijsmenu dat bestaat uit onder andere steak tartaar, skrei en coquille, entrecote van de green egg en een chocolade dessert. Lees verder.

De Veestallen Breda

6. De Overkant

De Overkant serveert seizoensgerechten op basis van eerlijke producten. Een Frans klassieke basis met een creatieve en moderne touch. De menukaart bestaat uit à la carte gerechten en een 3- tot 5-gangen seizoensmenu. Chef-kok Tim Conijnenberg en maître Joey van Breugel zorgen samen met hun team dat gasten in een huiselijke sfeer genieten van een onbezorgde avond. Met oog voor detail, toegankelijkheid en passie.

7. PuiCk

PuiCk heeft 11 t/m 14 februari een Valentijnsmenu voor €32,50. Je hebt keuze uit een menu van vlees en vis of vegan. Beide menu’s bestaan uit 7 Oosterse smaken/gerechten. Lees verder.

PuiCk Breda

8. A Cup of Cake

A Cup of Cake heeft een Valentijnsontbijt voor 2 personen (€44,50) met o.a. cupcakes, muffins, yoghurt met fruit en granola, croissants, donuts, bonbons, sinaasappelsap, thee en merengue. Lees verder.

The Cake Room Breda

9. Porta Sud

Porta Sud heeft op 10 t/m 13 februari voor 2 personen een arrangement voor €150 of €110 zonder dranken. Naast diverse hapjes geniet je van een 4-gangenmenu en bijpassende dranken. Lees verder.

Porta Sud Breda

10. ’t Kaashuys

’t Kaashuys heeft een Valentijnsontbijt voor €17,50 p.p. met onder andere broodjes, croissantjes, beschuiten, eitjes, fruit, champagne, diverse soorten beleg, jus d’orange, thee en snoepjes. Lees verder.

Kaashuys Breda

11. De Uitdaging

De Uitdaging heeft een 4-gangen Valentijsmenu voor €32,50. Het menu bestaat uit een plankje om te delen, een liefdessoepje, een samenspel van kalf sukade specerijenjus en goulash en een dessert met passievruchten. Lees verder.

De Uitdaging Ulvenhout

12. Ingenhousz

Ingenhousz heeft een Valentijnsmenu voor 2 personen (€185) inclusief fles cava. Daarnaast heeft Ingenhousz ook een Valentijn Love Box (€85) voor 2 personen. Er is ook een Valentijns arrangement inclusief overnachting. Lees verder.

Ingenhousz Breda

13. Taste the Original

Taste the Original heeft een Valentijnslunch voor 2 personen (€28). Geniet vooraf van een huisgemaakte pomodorisoep, vervolgens een broodje naar keuze met een smoothie van aardbei, banaan, en yoghurt en tot slot een red velvet koek. Lees verder.

Taste the Original Breda

14. Wijnbar Pinot

Wijnbar Pinot heeft een Valentijnsmenu (€55) met een voorgerecht, hoofdgerecht en maar liefst 5 desserts! De 5 desserts worden als shared dining gepresenteerd. Ben je geen zoetekauw? Pinot heeft ook een normaal 5-gangenmenu met 1 dessert (€45). Lees verder.

Wijnbar Pinot Breda

15. Don Qui-John

Don Qui-John heeft een 3-gangen Valentijnsmenu voor €39,50 p.p. inclusief fles rode wijn. Je hebt keuze uit o.a. speenvarkenfilet met parmaham of een zalmproeverij, eendenborstfilet of kabeljauwfilet en een grand dessert of kaasplateau. Lees verder.

Don-Qui John Breda

16. ’t Archief

’t Archief heeft een 3-gangen Valentijnsmenu voor €29,95 p.p. Het menu bestaat uit breekbrood met smeersels, het hoofdgerecht ‘land & sea’ en een petit dessert. Lees verder.

Brasserie 't Archief Breda

17. Stiefkwartierke

Stiefkwartierke heeft een Valentijns High Tea van 7 t/m 21 februari voor €24,95 p.p. De high tea bestaat uit een hartige- en zoete proeverij en verschillende soorten smaken thee. Daarnaast heeft Stiefkwartierke een 3 tot 5-gangen Valentijnsmenu. Lees verder.

Stiefkwartierke Breda

18. H. van Haaren

H. van Haaren heeft voor Valentijnsdag een Valentijnspakket voor €19,95. Het pakket is gevuld met onder andere chocolade, koekjes, kleine hapjes en meer, Daarnaast kun je een Valentijnstaartje en Valentijnschocolade bestellen. Lees verder.

H. van Haaren Breda

19. Brasserie Houtmarkt

Brasserie Houtmarkt heeft een Valentijnsmenu voor €27,95 p.p. Het menu om te delen bestaat uit o.a. tom kha kai soep, breekbrood, steak tartaar, tonijn tataki, gamba’s en meer. Lees verder.

Brasserie Houtmarkt Breda

20. Salon de Provence

Salon de Provence heeft een 4 (€55) en 5-gangen (€65, inclusief kaas) Valentijnsmenu. Het is bovendien een Jubileummenu vanwege het 1-jarig bestaan! Het menu bestaat uit o.a. een worstenbroodje (op eigen wijze) met wintertruffel, een tussengerecht met lardo en kaviaar, een hoofdgerecht met Hoeve hoen en dessert. Lees verder.

Salon de Provence Breda

21. Maritz Slow Food

Maritz Slow Food heeft een Valentijnsbox voor €32,50 p.p. met o.a. vitello tonnato, zalmtartaar, lamsspiesjes, kippendijen, saffraansoep, brood, smeersels, salade, prosecco en meer. Lees verder.

Maritz Slow Food Breda

22. Chocolat

Chocolat heeft een all-in box om te delen voor 2 personen (€150). De box bestaat uit oesters of Jamon Iberico Bellota, een fles cava of witte of rode wijn en diverse voor- en tussengerechtjes, hoofdgerecht, dessert en friandises. Lees verder.

Chocolat Breda

23. Ruitersbosch

Ruitersbosch heeft voor Valentijnsdag een 4 (€40) en 5-gangenmenu (€50). Het menu bestaat uit onder andere steak tartaar, tom yum, parelhoen en een dessert. Het menu is uit te breiden met kazen en wijnen. Lees verder.

Ruitersbosch Breda

24. Bobbi’s Bar

Bobbi’s Bar heeft een Valentijnsmenu voor €42,50 p.p. met voorgerechtjes zoals burrata, oesters, gamba’s, tonijn tataki en carpaccio. Naast een pizza heb je als hoofdgerecht keuze uit zeebaars, kippetje of beef wellington (+€15) en tot slot een chocolade dessert. Lees verder.

Bobbis Bar Breda

25. Uijttewaal

Uijttewaal heeft 11 t/m 14 februari een 4-gangen Valentijnsmenu voor €55 p.p. Het menu bestaat uit onder andere gerechten met oester, ravioli, beef wellington en red velvet ijstaart. Lees verder.

Uijttewaal Breda

26. Brasserie van Asperen

Brasserie van Asperen heeft in samenwerking met Floris Gastrobar een 4-gangenmenu voor €34,50 p.p. Het menu bestaat uit een zeevruchten plateau, soep, tournedos en entrecote en een grand dessert met zoete lekkernijen om te delen. Lees verder.

Brasserie Van Asperen

27. Charelli

Charelli heeft een 3-gangen Valentijnsmenu voor €32,50 p.p. Je hebt keuze uit dungesneden Ierse kogelbiefstuk of tartaar van zalm en tonijn, skreifilet of kalfsrib-eye en als dessert een frambozenbavarois. Lees verder.

Charelli Breda

28. The Tiger Club

The Tiger Club heeft een Valentijnsmenu voor 2 personen voor €75 (inclusief bezorging). Het menu bestaat uit onder andere tonijn tataki, duck pancakes, beef rendang, lemon chicken, chicken gyoza en meer. Lees verder.

The Tiger Club Breda

29. Yirga

Yirga heeft een Valentijnsontbijt voor 2 personen voor €33. Het ontbijt bestaat uit onder andere zuurdesembrood, yoghurt, eieren, croissants, jam, wafels en meer. Lees verder.

Yirga Breda

30. Wolfslaar

Wolfslaar heeft een 4-gangen Valentijnsmenu voor €59,50 p.p. Het menu bestaat uit gerechten met coquille, schorseneren, Hollands rund en een dessert met chocolade. Het menu is uit te breiden met o.a. kazen en wijnen. Lees verder.

Wolfslaar Breda

31. De Broodtoren

De Broodtoren heeft een Valentijnsbrunch en high tea (€55). Beide bestaan uit diverse lekkernijen voor in de ochtend of middag zoals croissants, chocolade broodjes, macarons, diverse soorten beleg, eitjes, jus d’ Orange, fruit, yoghurt en meer zoals een fles champagne. Lees verder.

De Broodtoren Breda

Cadeautip: Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod! Lees verder…