Valentijnsmenu Breda Restaurants
Home / Breda / Lijstjes / 12x restaurants in Breda met een Valentijnsmenu
Lijstjes

12x restaurants in Breda met een Valentijnsmenu

Restaurants in Breda met een Valentijnsmenu zijn er genoeg! De ideale manier om Valentijnsdag te vieren is met een Valentijnsdiner bij een restaurant in Breda. Heb je nog niks gepland en ben je opzoek naar een romantisch diner? We helpen je een handje met een lijstje restaurants in Breda met een Valentijnsmenu.

1. Uijttewaal

Restaurant Uijttewaal in Breda heeft Valentijnsmenu en organiseert 14 februari een culinaire en muzikale avond. Terwijl er live muziek op de achtergrond klinkt, kan jij met je geliefde genieten van een culinair 5-gangendiner met een romantisch randje voor €65 per persoon.

Uijttewaal Breda

2. Ruitersbosch

Ruitersbosch is een restaurant gelegen op een vrijstaande plek aan de rand van het Mastbos. Geniet in alle rust van een lunch of diner, geïnspireerd op de Franse keuken met invloeden uit de rest van de wereld. Het restaurant serveert naast de menukaart op Valentijnsdag een speciaal 5-gangenmenu. Bekijk het menu.

Ruitersbosch Breda

3. Liefdegesticht

Liefdegesticht is het restaurant van Hotel Nassau Breda, gevestigd in een voormalig klooster. Niet zomaar een restaurant, maar een heiligdom waarin chef-kok Angel Pando en zijn volgelingen dagelijks hun vakidiotie etaleren. Het fine dining restaurant serveert een 4-gangen Valentijnsdiner voor €62,50.

Liefdegesticht Breda

4. Eethuys Breda

Eethuys Breda is een Aziatisch restaurant in de Torenstraat. Eigenaar en chef-kok Joost den Hartog creëert de mooiste smaken uit het Oosten gecombineerd met Peruaanse invloeden. Het restaurant serveert een 4-gangen shared dining Valentijnsmenu met huisaperitief, 4-gangen wijnarrangement, tafelwater en koffie met friandises voor €70 p.p. Bekijk het menu.

Eethuys Breda

5. De Veestallen

De Veestallen is een Grand Café Restaurant in de Belcrum en is de oorspronkelijke naam van het toenmalige café-restaurant en hotel uit 1926. De Veestallen is eigentijds en laagdrempelig met een comfortabel en warm interieur. Een restaurant, grand café en brasserie met terras waar een breed publiek zich thuis mag voelen. Bekijk het Valentijnsmenu voor €37,50.

De Veestallen Breda

6. Popocatepetl Breda

Popocatepetl Breda is een Mexicaans restaurant op de Havermarkt. Een bezoek aan ‘Popo’ is een avond Mexico met de karakteristieke, uitbundige en levendige sfeer. Het is de combinatie van enthousiaste en gastvrije bediening. Het restaurant serveert een shared dining menu voor €32. Bekijk het menu.

Popocatepetl Breda

7. Barbier

Barbier in Breda is een restaurant in de Vismarktstraat waar je kunt borrelen en dineren.  Achterhaal de code en krijg toegang tot de geheime speakeasy waar nóg meer cocktails op je staan te wachten. Speciaal voor de Valentijnsdag heeft chef-kok Teis op de Laak een 3-gangen Valentijnsmenu samengesteld voor €32,50 die je kunt bestellen op 13, 14 en 15 februari. Bekijk het menu.

Barbier

8. Wolfslaar

Wolfslaar is gehuisvest in een oud koetshuis op Landgoed Wolfslaar. Het met een Michelinster bekroonde restaurant staat bekend om het gebruik van regionale producten, waarbij chef-kok Maarten Camps streeft naar perfectie. Het restaurant serveert een 6-gangen verrassingsmenu voor €98.

Wolfslaar

9. Zuyd

Restaurant Zuyd, dat in 2019 haar 10-jarig jubileum vierde, is een culinair restaurant aan de Ginnekenweg. Chef-kok Stefan Dirkx verwerkt samen met zijn keukenbrigade dagverse ingrediënten tot creatieve en verfijnde gerechten. Zuyd serveert 14 en 15 februari een 5- en 6-gangen Valentijnsmenu voor €59 en €69.

Zuyd

10. De Overkant

De Overkant is een restaurant in de Boschstraat, tegenover biercafé De Beyerd. In een huiselijke sfeer geniet je bij het restaurant van lunch, borrel en diner. Bij mooi weer kun je bovendien plaatsnemen op het zonnige terras. Het restaurant serveert 13, 14 en 15 februari een 3-gangen Valentijns keuzemenu voor €28,50. Bekijk het menu.

De Overkant

11. De Uitdaging

De Uitdaging is gevestigd in de voormalige pastorie in Ulvenhout. In dit sfeervolle pand kun je genieten van huisgemaakte soepen, broodjes, een high tea of een borrel plateau met een Chaams speciaalbiertje erbij. Op Valentijnsdag serveert De Uitdaging een speciale etagère met een aantal hartige en zoete gerechtjes om samen te delen. Reserveer via via info@lunchroomdeuitdaging.nl.

De Uitdaging Breda

12. Chocolat

Chocolat is een wereld van verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit. Laat je verrassen door nieuwe gerechten of houd vast aan de klassiekers. Eerlijk en met passie samengesteld. Neem plaats in het sfeervolle restaurant of de unieke binnentuin. Het diner voor Valentijnsdag is volgeboekt, maar tijdens de lunch serveert het restaurant een 3-gangen lunchmenu voor €34,50.

Chocolat

Bonus: 2 tips van ons!

1. Wist je dat wij een eigen cadeaukaart hebben? De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij tientallen restaurants in Breda en je bepaalt zelf het tegoed (€25 t/m €150). Lees meer over de cadeaukaart.

2. Wist je dat wij een eigen restaurantgids hebben? De Smakelijk Breda restaurantgids is dé restaurantgids van Breda. De gids wordt jaarlijks uitgebracht en is gevuld met de leukste koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants uit Breda. Lees meer over de restaurantgids.