Veelgestelde vragen

Waarschijnlijk krijg je deze melding als je je saldo checkt via de website van Piggy. Check altijd je saldo via de ‘Check saldo’ pagina op onze website.

De cadeaukaart kan worden verzilverd bij alle locaties die worden vermeld op de deze pagina.

Als je een cadeaukaart hebt ontvangen hoef je deze niet te activeren. Je kunt de cadeaukaart dus direct verzilveren bij een restaurant, winkel of activiteit.

De cadeaukaart kun je heel eenvoudig bestellen op onze website. Voor een zakelijke bestelling ga je naar deze pagina.

De cadeaukaart is online te bestellen vanaf 10 euro tot 150 euro. Neem voor specifieke bedragen contact op voor een bestelling op maat.

Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan versturen we de bestelling dezelfde dag. Afhankelijk van PostNL ontvang je de bestelling meestal binnen 1 tot enkele werkdagen.

Nee, dit is niet mogelijk. De cadeaukaart is alleen te verzilveren op locatie. Daar wordt de cadeaukaart gescand en het saldo van de kaart afgewaardeerd.

Als je een cadeaukaart hebt ontvangen hoef je deze niet te activeren. Je kunt de cadeaukaart direct verzilveren bij locaties.

De cadeaukaart is 2 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.

Ja, de cadeaukaart is in delen te verzilveren. Je bent niet verplicht om het saldo in één keer te verzilveren.

Je kunt het saldo van de cadeaukaart online checken met de code op de achterkant van de cadeaukaart. Let op: check je saldo op onze website en niet via Piggy.

Check goed of je de juiste code invult. Vooral het verschil tussen de 0 en O, L en I en B en 8 wordt nog wel eens door elkaar gehaald. Heb je nog steeds problemen? Neem contact met ons op.

Je kunt de vervaldatum van de cadeaukaart online checken met de code op de achterkant van de cadeaukaart.

Ja, het geld op de cadeaukaart is 100% veilig. De gelden worden beheerd door een stichting derdengelden.

Je kunt een bestelling plaatsen op onze website. Je ontvangt direct een e-mail met de factuur. Voor een bestelling op maar en meer informatie ga je naar deze pagina.

Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op.