Vegan Restaurants Breda
Lijstjes

5x vegan in Breda bij deze restaurants

Vegan uit eten in Breda kan bij veel restaurants. Tegenwoordig hebben steeds meer restaurant veganistische gerechten op de menukaart staan. Gelukkig zijn er in Breda ook restaurants met een uitgebreider aanbod vegan gerechten. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda met vegan gerechten op de menukaart.

1. LOFF

LOFF is het enige vegetarisch-veganistische restaurant in Breda dat volledig biologisch werkt. Op de menukaart staan vegetarische en veganistische gerechtjes. Wanneer je kiest voor een aantal gerechtjes kom je tot een volledige maaltijd. Wil je gezellig borrelen? Bestel dan bijvoorbeeld de borrelplank of het kaasplankje. LOFF heeft ook vegan kaasfondue.

LOFF Breda Vegan Restaurant

2. Koffiebar Sowieso

Koffiebar Sowieso is een koffiebar in de Nieuwstraat; een rustig straatje in het centrum van Breda. Op de menukaart staan onder andere healthy tosti’s, smoothie bowls, een salade en andere gezonde lunchgerechten. Meestal vegan, altijd gezond en gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Koffiebar Sowieso Breda Vegan Restaurant

3. PuiCk

Bij PuiCk staat alles in het teken van genieten en beleven. De lunchroom, dat op vrijdag en zaterdag ook ‘s avonds geopend voor shared dining, is een groene oase van cactussen en hangplanten waar je met nostalgische lampenkappen en oude chesterfields doet vergeten dat je midden in de stad zit.

PuiCk Breda

4. Eetlokaal ZIN

Eetlokaal ZIN is een lunchroom in het Ginneken waar je geniet van verse en gezonde gerechten. Op de menukaart staan huisgemaakte soepen, salades, boterhammen, naanbrood, tosti’s en omeletten. Dankzij de vele vegan opties is ZIN een populaire lunchplek onder vegetariërs en vegans.

Eetlokaal ZIN Breda

5. Tapasbar Centwich

Centwich is een tapasrestaurant in de Akkerstraat, een zijstraat tussen de Ginnekenstraat en Mols Parking. Bij Centwich proeft je tapas die net iets anders zijn dan dat je bent gewend. Centwich heeft een vegan tapasmenu op de menukaart staan.

Centwich Breda

6. Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger Breda is gevestigd op de hoek van de Grote Markt en Halstraat. Het burgerrestaurant heeft zich in het wondermooie pand gevestigd en combineert er zijn trendy looks met de historische elementen van het gebouw. Ellis Gourmet Burger Breda serveert ook vegan burgers zoals The Beyond Burger.

Ellis Gourmet Burger Breda

7. Bagels & Beans Breda

Bagels & Beans Breda is gevestigd op het Coothplein en de Gasthuispoort en een vrijplaats voor koffie, bagels en geluk. Waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een rustmoment. Alles vers bereid en klaar terwijl je lacht.

Bagels & Beans Breda

8. Anne&Max Breda

Anne&Max is de huiskamer van Breda, waar je op elk moment van de dag kunt binnenvallen voor een ontbijt, lunch, high tea of borrel op basis van verse, biologische, gezonde en eerlijke producten. En natuurlijk voor een goede kop koffie.

Anne&Max Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.