De Veestallen Breda

Ken je Breda Cadeaukaart al?

Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van Breda houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 lokale restaurants, winkels en activiteiten in Breda. Koop lokaal en geef Breda cadeau! Lees verder…

Lijstjes

4x vis in Breda bij deze restaurants

Vis eten in Breda kan bij veel restaurants. Helaas heeft Breda momenteel geen écht visrestaurant. Toch zijn er genoeg restaurants die nét iets andere gerechten met vis serveren dan de rest. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda met vis op de menukaart.

1. De Veestallen

De Veestallen is een Grand Café Restaurant in de Belcrum. De Veestallen is eigentijds en laagdrempelig met een comfortabel en warm interieur. Op de menukaart staan oesters en kreeft tot een lauwwarm plateau fruits de mer. Het plateau bestaat uit oesters, halve kreeft, scheermessen, coquiilles, mosselen, kokkels, tapijtschelpen, gamba’s friet en salade.

De Veestallen Breda

2. De Botanist

De Botanist is een restaurant in het pand ‘De Trapkes’ aan de Haven waar je kunt lunchen, dineren en borrelen. Naast plateau’s om samen te delen staat er ook een hele zeebaars op de menukaart. De vis komt uit de houtskooloven en wordt geserveerd met tomatensalsa, gepofte bataat en seizoensgroenten.

De Botanist Breda

3. Bali James

Bali James is een Indonesisch restaurant waar je sinds 1978 geniet van Indonesische gerechten. Het doel van eigenaar en chef-kok Jimmy Lohamzah is om gerechten op een authentieke wijze te bereiden. Dat doet hij voorbeeld met Ikan bumbu Bali, oftewel makreel in scherpe Balinese saus. Ook uniek is Ikan bakar Jimbaran; gegrilde dorade met een Jimbaran kruidencombinatie.

Bali James Breda

4. Eethuys Breda

Eethuys Breda is een Aziatisch restaurant in de Torenstraat, tegenover de Grote Kerk. Eigenaar en chef-kok Joost den Hartog creëert in de open keuken gerechten met de mooiste smaken uit het Oosten gecombineerd met Peruaanse invloeden. Eén van de gerechten op de menukaart is een hele zeebaars, geserveerd met de Thaise pittige saus nam phrik.

Eethuys Breda

Gerelateerde blogs