Vlees Restaurants Breda
Lijstjes

11x vlees in Breda bij deze restaurants

Vlees eten in Breda kan bij veel restaurants. Bredanaars zijn echte bourgondiërs. Het is niet gek dat er in Breda veel vlees wordt gegeten. Er zijn veel restaurants waar je een steak van de grill kunt eten. Er zijn ook restaurants die zich specialiseren in vlees. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda met vlees op de menukaart.

1. Gauchos Breda

Gauchos Grill-Restaurant is de oudste én langstlopende grillketen van Nederland en al ruim 30 jaar gevestigd op de Grote Markt in Breda. Het restaurant combineert daar Brabantse gemoedelijkheid met professionele gastvrijheid. Dankzij de authentieke Argentijnse formule is Gauchos in Nederland een begrip.

Gauchos Breda Vlees Restaurant

2. Con Fuego

Con Fuego is een grill-restaurant op de Grote Markt en staat bekend om zijn hoogwaardige vlees- en visgerechten en de prijswinnende wijnkaart. Dankzij de verse Italiaanse truffels, oesters, kreeft en coquilles en de beste stukken vlees van premium cuts tot dry-aged-vlees valt er genoeg te genieten bij Con Fuego.

Con Fuego Breda Vlees Restaurant

3. Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger Breda is gevestigd op de hoek van de Grote Markt en Halstraat. Het burgerrestaurant heeft zich in het wondermooie pand gevestigd en combineert er zijn trendy looks met de historische elementen van het gebouw.

Ellis Gourmet Burger Breda

4. Sabores

Sabores is een Mediterraans restaurant op de Grote Markt. Originele, pure en smaakvolle gerechten zijn de basis van restaurant. Met gerechten uit alle landen rondom de Middellandse zee doet het restaurant zijn naam eer aan.

Sabores Breda

5. Aogse Markt

Aogse Markt is een Bourgondische eet- en drinkgelegenheid op de Haagsemarkt in Princenhage. Neem plaats en bekijk hoe de chef de gerechten bereidt op de houtskool-gestookte Josper grill. Van sissende garnalen in knoflookolie en spareribs in cola-marinade tot verschillende burgers.

Aogse Markt Breda Vlees Restaurant

6. Sirtaki Breda

Sirtaki Breda is een traditioneel Grieks restaurant in de Veemarktstraat. In 2019 is het interieur compleet vernieuwd. Ondanks de verbouwen heeft Sirtaki nog steeds de warmte die hoort bij een Grieks restaurant.

Sirtaki Breda

7. Beers & Barrels Breda

Beers & Barrels Breda is gevestigd in het historische Brouwhuis. Dit is in de voormalige Oranjeboom brouwerij. Het eetcafé schenkt verdeeld over drie verdiepingen ruim 150 verschillende (speciaal)bieren. Uniek aan Beers & Barrels zijn de taptafels en de grote tapwand met keuze uit 15 speciaalbieren die je zelf tapt.

Beers & Barrels Breda Vlees Restaurant

8. Colins

Colins is een restaurant aan de Ginnekenweg en brengt de levensgenieter in je weer naar boven. Je kunt bij Colins lunchen en dineren in een ongedwongen en vooral huiselijke sfeer. Dankzij onder andere spareribs, saté, burgers en steaks is er voor vleesliefhebbers genoeg te kiezen bij Colins.

Colins Breda

9. Rhodos Breda

Rhodos Breda is sfeervol Grieks restaurant en sinds 1987 gevestigd in de Veemarktstraat. Het doel van het restaurant is om gasten te laten kennismaken met de pure Griekse keuken. De menukaart bevat tal van traditionele gerechten uit Griekenland.

Rhodos Breda

10. Wayback Burgers Breda

Wayback Burgers Breda is een burgerrestaurant aan de centrumzijde van Station Breda. Het restaurant werd in 1991 opgericht in Amerika en heeft wereldwijd bijna 200 restaurants. Breda heeft de primeur met de eerste Europese vestiging.

Wayback Burgers Breda

11. Tasos Griekse Taverna

Griekse Taverna Tasos is een Grieks restaurant aan de Haagweg, ter hoogte van de Tuinzigtlaan. Eigenaars Tasos en Monique Kaloudis serveren in hun restaurant Griekse gerechten voor betaalbare prijzen. Van grill-specialiteiten tot mezedes.

Griekse Taverna Tasos Breda

Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je bepaalt zelf het bedrag en kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder.