Let op: deze blog is meer dan een jaar oud!

De blog die je nu leest is meer dan een jaar gelegen gepubliceerd. De kans is aanwezig dat informatie over gerechten (opmaak, ingrediënten, prijzen) is gewijzigd.

Enjoy Sports Breda bestaat vandaag 12,5 jaar! De wellnessclub in Westerpark heeft naast een geavanceerde en onlangs vernieuwde fitnesszaal onder andere 130 groepslessen per week, yoga, kidsclub, familieles, sauna, stoombad, outdoor trainen en bootcamp. Daarnaast kun je bij Enjoy ook ontbijten en lunchen. Je geniet er van goede koffie, verse smoothies en healthy food.

Enjoy Sports heeft meerdere ruime zalen met daglicht, waaronder een spinningruimte met plaats voor 30 fietsen en lessen zoals bodypump en bootcamp. Na het sporten kun je heerlijk tot rust komen in de sauna of stoombad. Ook is er een praktijk voor fysio- en manuele therapie. Daarnaast kun je (sport)massages boeken en is er in de ochtend een kinderopvang. Mede dankzij de zeer ruime openingstijden en alle mogelijkheden is Enjoy Sports één van de meest complete bewegings- en ontspanningscentra van Breda.

Win-actie

Om te vieren dat Enjoy Sports 12,5 jaar bestaat mogen we een maand-lidmaatschap voor 2 personen verloten! Wil jij samen met een vriend of vriendin kennis maken met Enjoy Sports en genieten van alle faciliteiten zoals de vernieuwde fitnesszaal, 130 groepslessen per week, yoga-lessen, sauna en stoombad? Tag dan een vriend of vriendin in dit Facebook bericht en maak kans op een proefmaand voor 2 personen!

Benieuwd naar Enjoy Sports? Bekijk onderstaande impressie-video:

Lees meer over deze sportschool