Blogs

Workshops en kinderfeestjes bij YAY! Taart in de Haagdijk

YAY! Taart is een taartenwinkel in de Haagdijk waar eigenaresse Fleur taarten en cupcakes op maat maakt. De taarten van Fleur zijn verkrijgbaar in uiteenlopende thema’s. Via de website van YAY! Taart kun je je eigen taart samenstellen met alles erop en eraan, naar jouw wens. Zo heb je taarten met een imposante berg snoep, dripcakes, sweet sixteen toppers en unicorns. Maar thema’s zoals voetbal, gender reveal, babyshower of eerste verjaardag behoren ook tot de mogelijkheden.

Fleur neemt de tijd om jouw droomtaart te maken en je gasten een onvergetelijk smakelijk feestje te bezorgen. De taarten worden gemaakt “from scratch”, zonder toegevoegde smaakstoffen. Een echte aanrader is de passievrucht botercrème om je taart mee te laten vullen.

Workshops

In de hoge, lichte winkel van YAY! Taart vinden elke maand diverse workshops plaats aan een lange wit met roze tafel. Je leert hier hoe je zelf een taart kan vullen, afsmeren en decoreren in YAY! Taart stijl. Je krijgt ook een aantal geheime recepten mee om thuis te gebruiken. Onder leiding van Fleur ga je met een klein groepje aan de slag om nieuwe technieken te leren.

Elke workshop heeft een ander thema. Daarnaast zijn er workshops die je samen met een vriendin kunt volgen, of gezellig met je zoon of dochter. Het is ook mogelijk om met je bedrijf of vriendinnen groep een privé workshop te volgen bij YAY! Taart.

Kinderfeestjes

Je kunt bij YAY! Taart ook een kinderfeestje vieren. Kinderen van basisschool leeftijd versieren ieder een eigen doosje vol cupcakes met fondant, botercrème en crème Chantilly. Ze leren hoe ze om moeten gaan met de spuitzak en mogen naar hartlust tools en fondant gebruiken voor bijvoorbeeld een unicorn of een zeemeermin cupcake.

Kinderen die wat meer uitdaging willen, of wat ouder zijn, kunnen een kinderworkshop taart decoreren volgen en gaan allemaal trots met hun eigen taart naar huis.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op de website van YAY! Taart.

YAY! Taart
Haagdijk 71
4811 TP Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.