De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. De cadeaukaart wordt geaccepteerd bij tientallen restaurants in Breda. Van hippe koffiebars en gezellige eetcafés tot populaire restaurants en culinaire parels.

Snel navigeren

» Bestel de cadeaukaart
» Bestel de giftbox
» Deelnemende restaurants
» Check je saldo

Cadeaukaart

Dankzij het diverse aanbod deelnemende restaurants zijn we ervan overtuigd dat je altijd kunt genieten wat onze bourgondische stad te bieden heeft. De cadeaukaart is 2 jaar geldig en je bepaalt zelf het tegoed op de cadeaukaart: van 25 euro tot maximaal 150 euro. Bestel de cadeaukaart op werkdagen voor 17.00 uur en je hebt de cadeaukaart de volgende dag in huis.

Giftbox

Met de Smakelijk Breda Giftbox is je cadeau pas écht compleet. De giftbox bevat naast de cadeaukaart een exemplaar van Restaurantgids Breda 2020. In de restaurantgids staat vermeld waar je de cadeaukaart kunt inleveren. Je kunt dus, naast een hoop leesplezier, direct inspiratie opdoen waar je met de cadeaukaart wilt gaan eten.

De cadeaukaart en restaurantgids zijn verpakt in een cadeaudoos. De giftbox (restaurantgids en cadeaudoos) kost slechts €2,50 en kun je online bestellen. Gaat het om een grote (zakelijke) bestelling? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestel de cadeaukaart Bestel de giftbox Deelnemende restaurants Check je saldo