Smakelijk Den Bosch

Hét Bossche cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt.

Deze cadeaukaart heeft een uniek en exclusief aanbod met tientallen locaties in Den Bosch. Van lunchrooms en restaurants tot winkels op het gebied van eten en drinken.

Cadeaukaart Den Bosch

De Smakelijk Den Bosch cadeaukaart is hét Bossche cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Er is geen ander cadeau met zoveel keuze op het gebied van eten en drinken in Den Bosch. Je geeft dus altijd een geslaagd cadeau!

Uniek aanbod

Deze cadeaukaart is te verzilveren bij de smakelijke restaurants en winkels in Den Bosch. Van koffiebars en lunchrooms tot eetcafés en restaurants. Maar ook bij delicatessenwinkels, traiteurs, bakkers, slagers, wijnkoperijen en meer winkels.

Koop lokaal

Met deze cadeaukaart steun je Bossche ondernemers. Je investeert jouw cadeau namelijk altijd terug in de lokale economie. Het is ook mogelijk om (een deel) van je tegoed te doneren aan de Voedselbank in Den Bosch.

Locaties

Smakelijk Den Bosch is binnenkort te verzilveren bij tientallen locaties.

Voedselbank Den Bosch

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te gaan uit eten of om boodschappen te doen. Wekelijks ondersteunt de Voedselbank in Den Bosch honderden huishoudens.

Smakelijk.nl heeft een samenwerking met de Voedselbank. Heb je een Smakelijk Den Bosch cadeaukaart? Dan kun je het tegoed (deels) doneren aan de Voedselbank in Den Bosch.

Smakelijk.nl neemt alle kosten op zich en doneert alle inkomsten zodat elke donatie volledig wordt gedoneerd.

Onze missie

Veel Bosschenaren en bedrijven bestellen vaak landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten. Dit is enorm zonde want dit geld gaat vrijwel allemaal Den Bosch uit.

Daarom ben ik gestart met de Smakelijk Den Bosch cadeaukaart. Hiermee investeer je jouw cadeau altijd terug in de Bossche economie. De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij horeca en winkels in Den Bosch. Je geeft altijd een 100% uit Den Bosch cadeau en steunt lokale ondernemers.

Bovendien heeft de cadeaukaart een uniek aanbod met horeca en winkels. Hierdoor geef je altijd een geslaagd cadeau. Wat mij betreft een win-winsituatie!

Dex Bos, oprichter Smakelijk.nl