Dennis Middeldorp van restaurant Sense* kookt van 19 t/m 22 april in pop-up restaurant Gast in Den Bosch. Gasten gaan met de kok op culinair avontuur in De Tuin der Lusten, een diner geïnspireerd op de denkwijze van schilder Jheronimus Bosch.

Pop-up restaurant Gast werd in maart officieel geopend en is gevestigd in een voormalige kapel in het centrum van Den Bosch. De beste chefs van Brabant wisselen elkaar gedurende een jaar af in de keuken. Nu is de beurt aan Dennis Middeldorp van sterrestaurant Sense. Hij trakteert de gasten van Gast van 19 tot en met 22 april op een culinair avontuur in De Tuin der Lusten, een diner geïnspireerd op de creatieve denkwijze van Jheronimus Bosch.

De prijs voor het all-in arrangement bedraagt €147,50 per persoon voor het diner (welkomstdrankje, amuses, 5-gangen ‘Tuin der lusten’ menu, wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee) en €130 per persoon voor de lunch (welkomstdrankje, amuses, 4-gangen ‘Tuin der lusten’ menu, wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee). Het diner op vrijdag 21 april is al volgeboekt, voor de andere data zijn nog plekken vrij.