Smakelijk Eindhoven

Hét Eindhovense cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt.

Deze cadeaukaart heeft een uniek en exclusief aanbod met tientallen locaties in Eindhoven. Van lunchrooms en restaurants tot winkels op het gebied van eten en drinken.

Cadeaukaart Eindhoven

De Smakelijk Eindhoven cadeaukaart is hét Eindhovense cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Er is geen ander Eindhovens cadeau met zoveel keuze op het gebied van eten en drinken. Geef altijd een geslaagd cadeau!

Uniek aanbod

Deze cadeaukaart is te verzilveren de smakelijke restaurants en winkels in Eindhoven. Van koffiebars en lunchrooms tot eetcafés en restaurants. Maar ook bij delicatessenwinkels, traiteurs, bakkers, slagers, wijnkoperijen en meer winkels.

Koop lokaal

Met deze cadeaukaart steun je Eindhovense ondernemers. Je investeert jouw cadeau namelijk altijd terug in de lokale economie. Het is ook mogelijk om (een deel) van je tegoed te doneren aan de Voedselbank in Eindhoven.

Locaties

Smakelijk Eindhoven is binnenkort te verzilveren bij tientallen locaties.

Voedselbank Eindhoven

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te gaan uit eten of om boodschappen te doen. Wekelijks ondersteunt de Voedselbank in Eindhoven honderden huishoudens.

Smakelijk.nl heeft een samenwerking met de Voedselbank. Heb je een Smakelijk Eindhoven cadeaukaart? Dan kun je het tegoed (deels) doneren aan de Voedselbank in Eindhoven.

Smakelijk.nl neemt alle kosten op zich en doneert alle inkomsten zodat elke donatie volledig wordt gedoneerd.

Onze missie

Veel Eindhovenaren en bedrijven bestellen vaak landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten. Dit is enorm zonde want dit geld gaat vrijwel allemaal Eindhoven uit.

Daarom ben ik gestart met de Smakelijk Eindhoven cadeaukaart. Hiermee investeer je jouw cadeau altijd terug in de Eindhovense economie. De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij horeca en winkels in Eindhoven. Je geeft altijd een 100% Eindhovens cadeau en steunt lokale ondernemers.

Bovendien heeft de cadeaukaart een uniek aanbod met horeca en winkels. Hierdoor geef je altijd een geslaagd cadeau. Wat mij betreft een win-winsituatie!

Dex Bos, oprichter Smakelijk.nl