Wolfslaar organiseert donderdag 14 november een wijnmakersdiner met Lekkers uit Hongarije. Laat je deze avond verrassen door Hongaarse wijnen van het Wijnhuis Heumann. Evelyne en Erhard Heumann hebben de laatste jaren regelmatig belangrijke wijnprijzen gekregen, hetgeen aangeeft dat het hobby tijdperk volledig is afgesloten.

Voorbeelden van dit huis zijn de Cabernet Franc, die door Jancis Robinson met 17 van de 20 punten werd beloond, de Bordeaux-blend Terra Tartaro en het samenwerkingsproject met collega Heimann: de U&I, gebaseerd op Kékfrankos.

Het restaurant ontvangt je om 18.30 uur op Landgoed Wolfslaar. Na het ontvangst volgt een masterclass en aansluitend geniet je van een volledig verzorgd 4-gangendiner. Wolfslaar werkt deze avond met een shared table concept, maar proberen rekening te houden met je wensen. De avond kost €95 p.p. all-in en reserveer kan via info@wolfslaar.com of via 076 560 8000.

Herfst-arrangement

Wolfslaar heeft tijdens momenteel de lunch en diner een herfst-arrangement. Geniet deze herfst samen met vrienden en familie van de eerste koude dagen met sfeervolle, lange avonden en kies voor een lunch- of dinerarrangement met heerlijke herfst smaken. De arrangementen zijn te reserveren tot 10 personen.

De herfstarrangementen zijn beschikbaar tot en met zaterdag 20 december 2019. Vermeld bij het maken van de reservering dat het om het “Herfstarrangement” gaat. Reserveren kan online of via 076 560 8000.

Lunch

4-gangen herfstarrangement inclusief aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises. Te reserveren van maandag t/m vrijdag (€99 per persoon).

Diner

5-gangen herfstarrangement inclusief aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises. Te reserveren van maandag t/m vrijdag (€112 per persoon).

Diner

6-gangen herfstarrangement inclusief aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises. Te reserveren van maandag t/m zaterdag. (€125 per persoon)