Home / Nieuws / Jongerenkorting bij Rantrée tijdens JRE-jongerenweek
Nieuws

Jongerenkorting bij Rantrée tijdens JRE-jongerenweek

JRE organiseert in de week van 4 juni opnieuw de JRE-jongerenweek. Dit evenement, dat elk jaar wordt gehouden, biedt jongeren de kans om kennis te maken met toprestaurants en fijne keukens.

Tijdens de eerste week van juni genieten jongeren tot en met 25 jaar oud van maar liefst 50 procent korting op de menuprijs van alle Nederlandse JRE-restaurants. Deze korting geldt enkel op het eten, voor de dranken gelden geen kortingen.

Rantrée is het enige Maastrichtse restaurant dat is aangesloten bij JRE. De menuprijzen van Rantrée variëren normaliter tussen € 32,50 en € 69,50. Buiten Maastricht vind je Limburgse JRE-restaurants in Gulpen (l’Atelier), Roermond (Restaurant One), Weert (Bretelli) en Venray (de Beejekurf).

Wie deel wil nemen aan de JRE-jongerenweek moet telefonisch bij het gewenste restaurant reserveren onder vermelding van de JRE-jongerenweek en je leeftijd. Andere acties of aanbiedingen gelden in dat geval niet en je dient als je gaat dineren (of lunchen) een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

JRE is de afkorting voor Jeunes Restaurateurs d’Europe, een restaurantclub die een podium en netwerk biedt aan een aantal van de fijnste restaurants in maar liefst 17 Europese landen. Jaarlijks promoten en organiseren zij vele evenementen door of in samenwerking met hun leden.

Similar Posts