Smakelijk Maastricht

Smakelijk Maastricht is hét platform over uit eten in Maastricht. We brengen de eetcultuur van onze Bourgondische stad in kaart. Dit doen we met het laatste culinaire nieuws, blogs over eten en drinken bij restaurants en een restaurantgids met een verzameling restaurants, lunchrooms, eetcafés, wijnbars en ijssalons die zijn gevestigd in Maastricht.

Nieuws

Op Smakelijk Maastricht lees je het laatste nieuws over actuele ontwikkelingen in de Maastrichtse eetcultuur. Van nieuwe restaurants en culinaire evenementen tot vernieuwde menukaarten en speciale acties. Daarnaast zijn er rubrieken zoals relevante lijstjes en is er de interview-rubriek Chefs Special met Maastrichtse chefkoks.

Restaurantblogs

De restaurantblogs op Smakelijk Maastricht zijn geen culinaire restaurantrecensies, maar smakelijke blogs over lekker eten en drinken. Je kunt het zien als tips over gerechten die je gerust kunt bestellen. Door middel van foto’s en relevante informatie krijgen lezers een goed beeld wat je bij het restaurant kunt verwachten.

Restaurantgids

Smakelijk Maastricht heeft een restaurantgids bestaande uit restaurants, lunchrooms, eetcafés, wijnbars en ijssalons. De restaurantgids toont het diverse horeca-aanbod in Maastricht. De restaurants hebben een profiel met professionele foto’s en relevantie informatie. Er is een zoekfunctie waardoor lezers specifiek kunnen zoeken.

Over ons

Smakelijk Maasticht is gestart in mei 2017, een uitgave van Chapeau Magazine en onderdeel van Smakelijk.nl.