Wat is Smakelijk Maastricht?

Smakelijk Maastricht is hét platform over uit eten in Maastricht. We brengen de eetcultuur van onze Bourgondische stad in kaart. Dit doen we met het laatste culinaire nieuws, blogs over lekker eten en drinken en een restaurantgids met een verzameling restaurants, lunchrooms, eetcafés, wijnbars en ijssalons in Maastricht.

Zijn restaurantblogs altijd positief?

De restaurantblogs op Smakelijk Maastricht hebben een positieve insteek. De restaurantblogs op Smakelijk Maastricht zijn geen culinaire restaurantrecensies, maar smakelijke blogs over lekker eten en drinken. Je kunt het zien als tips over gerechten die je gerust kunt bestellen. Door middel van foto’s en relevante informatie krijgen lezers een goed beeld wat je bij het restaurant kunt verwachten.

Zijn restaurantblogs onafhankelijk?

De restaurantblogs op Smakelijk Maastricht zijn onafhankelijk. Restaurants weten vooraf dat we komen proeven, maar bepalen niet wat we schrijven. Er is contractueel vastgelegd dat restaurants op geen enkele wijze inspraak hebben op de inhoud van restaurantblogs. Hierdoor bepaalt de restaurantblogger altijd honderd procent de inhoud van de restaurantblog.

Wat als het eten niet lekker is?

Op Smakelijk Maastricht lees je restaurantblogs over lekker eten. Als het eten tijdens het proeven niet smakelijk genoeg wordt bevonden wordt er niet over geschreven, dit is contractueel vastgelegd. De restaurantblogger heeft het recht om dan een ander gerecht te kiezen. Is het eten wederom niet smakelijk genoeg bevonden wordt er geen restaurantblog gepubliceerd.

Wat is jullie verdienmodel?

Smakelijk Maastricht haalt inkomsten uit abonnementen voor restaurants. Met een abonnement krijgt een restaurant een profiel in de restaurantgids van Smakelijk Maastricht, nieuwsberichten en (indien van toepassing) restaurantblogs. Hierdoor kan Smakelijk Maastricht zich zeven dagen per week richten op de Maastrichtse eetcultuur en blijft Smakelijk Maastricht volledig vrij van banners.

Wie zijn Smakelijk Maastricht?

Smakelijk Maasticht is een uitgave van Chapeau Magazine en onderdeel van Smakelijk.nl.