Home / Nieuws / Vier Pinksteren in de grotten van Neercanne
Nieuws

Vier Pinksteren in de grotten van Neercanne

Op maandag 21 mei, tweede pinksterdag, organiseert Château Neercanne een bijzondere Pinksterscharrellunch. Gasten worden rond het middaguur ontvangen met een aperitief en genieten vervolgens vier uur lang van dranken, warme en koude gerechten en een dessert. En dat allemaal in de grotten van het kasteel.

De Scharrellunch op Château Neercanne vindt iedere eerste zondag van de maand plaats. Tijdens de maandelijkse Scharrellunch kunnen bezoekers niet alleen op een bijzondere locatie lunchen; ze zijn tevens hun eigen gastvrouw of gastheer.

Deelnemers aan de (Pinkster)scharrellunch schenken hun eigen aperitiefje in en nemen vervolgens plaats aan tafel waar enkel het voorgerecht geserveerd wordt. Na het voorgerecht, in de vorm van ‘shared starters’, mag je zelf naar de keuken om je hoofdgerecht te halen.

Na het hoofdgerecht wordt ook het dessert aan tafel gepresenteerd, dit wederom in de vorm van een ‘shared dessert’. Gedurende de driegangenlunch ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen drankjes. Als je glas leeg is schenk je zelf bij. Na afloop serveert het team van Neercanne nog een kopje koffie of thee met bijpassende garnituur.

De kosten voor de Pinksterscharrellunch bij Château Neercanne bedragen € 75,- pp. Gasten jonger dan 15 jaar oud eten mee voor € 35,- p.p. Reserveren kan via +31 43 325 13 59 of via info@neercanne.nl. Heb jij al andere plannen op 21 mei maar wil je toch graag een keer in de grotten van Neercanne lunchen? Houd dan zeker de online-kanalen van het Château in de gaten voor de volgende editie van de Scharrellunch.

Gerelateerde blogs