Wolfslaar Breda

Ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart?

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij ruim 80 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…

5x Moederdagmenu bij deze restaurants in Breda

Moederdag in Breda vier je dit jaar thuis of bij een restaurant in Breda. In dit lijstje een overzicht van restaurants en winkels in Breda met een Moederdagmenu of lekkernijen voor Moederdag.

1. H. van Haaren

H. van Haaren heeft natuurlijk ook iets lekkers voor Moederdag. De winkel heeft voor Moederdag een aardbeienslof. Je kunt je moeder ook verrassen met een verwenpakket, gevuld met allerhande lekkernijen uit de bakkerij. Bestel in de webshop. Vanaf 15 euro bezorgt H. van Haaren gratis in Breda en omgeving.

2. The Cake Room

The Cake Room heeft verschillende lekkernijen voor Moederdag, waaronder een high tea, ontbijt en een sweetbox met cupcakes. Het ontbijt bestaat uit onder andere cupcakes, muffins, cookies en meer. Lees verder.

The Cake Room Breda

3. The Tiger Club

The Tiger Club heeft voor Moederdag een Asian 5-gangen menu voor 37,50 euro p.p. Het menu bestaat uit gerechten met onder andere coquille, ramsrack en meer. Lees verder.

The Tiger Club Breda

4. Ingenhousz Breda

Ingenhousz organiseert een Mothersday edition van de Sunday Dinch Live met Naomi Adriaansz. Je moeder eet gratis een 4-gangenmenu en ook ligt er een cadeautje voor haar klaar. Lees verder.

Ingenhousz Breda

5. Café Belgique

Café Belgique serveert op Moederdag een 3-gangen Moederdagmenu voor 38,50 euro, inclusief amuse. Het menu bestaat uit een rijk gevulde aspergesoep, asperges met zalm en pasto en als dessert een tiramisu van aardbeien. Lees verder.

Cafe Belgique Breda

Smakelijk Breda cadeaukaart

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij ruim 80 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…