Ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart?

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij 100 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…

18x Moederdagmenu bij deze restaurants in Breda

Moederdag in Breda vier je dit jaar thuis of op het terras. Natuurlijk laten we de moeders niet urenlang koken, maar bestellen we iets lekker bij één van de vele restaurants die speciale Moederdag menu’s en lekkernijen hebben samengesteld. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda met een Moederdagmenu of lekkernijen voor Moederdag.

1. ‘t Jagthuijs

‘t Jagthuijs heeft een 4-gangenmenu met het witte goud van De Rith. Het menu bestaat uit gerechten met onder andere zalmforel en kalfsfilet. Geniet van een 4- of 5-gangenmenu op het terras of thuis. Lees verder.

2. De Uitdaging

De Uitdaging heeft een Moederdag High Tea (€22,50 p.p.) voor thuis of op het terras. De high tea van de lunchroom in Ulvenhout bestaat uit onder andere Hollandse aspergesoep, quiche, belegde sandwiches en diverse zoete lekkernijen. Lees verder.

De Uitdaging Ulvenhout

3. Wolfslaar

Wolfslaar heeft een Moederdagbox voor twee personen (€45). De box bestaat uit onder andere croissants, chocolade broodjes, scones, macarons, salade met kreeft, pata negra, ganzenlever met groene asperge en meer. Lees verder.

Wolfslaar Breda

4. H. van Haaren

H. van Haaren heeft natuurlijk ook iets lekkers voor Moederdag. De winkel heeft voor Moederdag een aardbeienslof. Je kunt je moeder ook verrassen met een verwenpakket, gevuld met allerhande lekkernijen uit de banketbakkerij. Bestel in de webshop, via 076 521 3749 of zaterdag in winkel. Vanaf 15 euro bezorgt H. van Haaren gratis in Breda en omgeving.

H. van Haaren Breda

5. Brasserie Houtmarkt

Brasserie Houtmarkt heeft een Moederdag high tea voor €19,95 p.p. inclusief thee, aspergesoep, een wrap met gerookte zalm, carpaccio sandwich, broodje eiersalade, cheesecake en nog veel meer. Bekijk het menu.

Brasserie Houtmarkt Breda

6. The Cake Room

The Cake Room heeft verschillende lekkernijen voor Moederdag, waaronder een high tea, ontbijt en een sweetbox met cupcakes. Het ontbijt bestaat uit onder andere een cupcake, muffins, fruit, granola, yoghurt, XL croissant met roze chocolade en meer. Lees verder.

The Cake Room Breda

7. Ruitersbosch

Ruitersbosch heeft een 3 tot 5-gangen Moederdagmenu om af te halen. Het menu bestaat uit gerechten met onder andere coquille, asperge, roodbaars en kalfshaas. Lees verder.

Ruitersbosch Breda

8. Barista Cafe Breda

Barista Cafe Breda heeft een Breakfast High Tea (€17,50 p.p.), Kids Breakfast (€8,25 p.k.) en Mom’s Sweets (€3,95 p.s.). Het ontbijt bestaat uit onder andere een roomcroissantje, twee hartig belegde broodjes, een madeleine, macaron en meer. Lees verder.

Barista Cafe Breda

9. Stiefkwartierke

Stiefkwartierke heeft een Moederdag high tea voor €25,95 p.p. De high tea bestaat uit hartige en zoete lekkernijen, waaronder een mini brownie taartje, cheesecake macaron en inclusief thee en vanille scones met clotted cream en jam. Lees verder.

Stiefkwartierke Breda

10. De Broodtoren

De Broodtoren heeft een Moederdag brunch voor 2 personen (€49). De brunch bestaat uit onder andere croissant, koffiebroodje, luxe broodjes, beleg, macarons en meer. Lees verder.

De Broodtoren Breda

11. Maritz Slow Food

Maritz Slow Food heeft voor Moederdag een BorrelBox voor €32,50 p.p. De box bestaat uit onder andere gerookt rib-eye met truffelmayo, gerookte zalm met dillemayo, vispaté, gamba, quiche, mini kaasplankje, sticky kippen vleugeltjes en meer. Lees verder.

Maritz Slow Food Breda

12. The Tiger Club

The Tiger Club heeft voor Moederdag een Asian High Tea (€23,50 p.p.). De high tea bestaat uit onder andere General Tso’s Cauliflower, tonijn tataki, beef tataki, chicken gyoza, goi chuon, gado gado en 1 pot Jasmijn thee met spekkoek. Lees verder.

The Tiger Club Breda

13. Don Qui-John

Don Qui-John heeft een Moederdag lunchmenu voor op het terras (€22,50) en een 3-gangen Moederdagmenu voor thuis (€39,50). De lunch bestaat uit een aperitief, hoofdgerecht en dessert. Het menu voor thuis uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Lees verder.

Don-Qui John Breda

14. Barlucca

Barlucca heeft een Sharing Dinner Moederdagbox voor €39,50 p.p. Het menu bestaat uit onder andere prosecco, anti pasti, diverse hoofdgerechten en een Moederdag taartje. Lees verder.

Barlucca Breda

15. De Veestallen

De Veestallen heeft een 6-gangen Verwen Me Nu voor €37,50. Het menu bestaat uit onder andere tonijn tataki, carpaccio en ossenworst, Franse vissoep, okonomiyaki, kaasbordje en savarin. Lees verder.

De Veestallen Breda

16. Dames Pellens

Dames Pellens heeft een Verwen Je Moeder-Pakket voor 2 personen (€125). Dit pakket bestaat uit champagne, uitgebreide borrelplank, Moederdagcocktail, amuses, 4 gerechten om te delen en friandises voor bij de koffie. Lees verder.

Dames Pellens Breda

17. Ingenhousz Breda

Ingenhousz heeft voor Moederdag een speciale high tea voor twee personen (€59). Je geniet samen van verschillende zoete en hartige gerechtjes. Met als kers op de taart een verrassing voor moeders, vanuit Ingenhousz. Lees verder.

Ingenhousz Breda

18. Porta Sud

Porta Sud heeft verschillende lekkernijen voor Moederdag. Zo heeft het restaurant een delicatessenpakket (€35) en een 4-gangen Moederdagmenu inclusief aperitief hapjes. Lees verder.

Porta Sud Breda

Cadeautip: Smakelijk Breda cadeaukaart

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij 100 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…