Eethuys Breda

Ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart?

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij ruim 80 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…

19x nieuwe restaurants in Breda in 2017 geopend

In Breda zijn in 2017 veel nieuwe restaurants geopend. De trend van gespecialiseerde restaurants trok door en Breda maakte kennis met een nieuw fenomeen: poke bowls. Er trokken succesvolle concepten uit andere steden naar Breda zoals Beers & Barrels (Utrecht), Taqueria en Van ‘t Spit (Amsterdam) en Very Italian Pizza (Den Haag). In dit lijstje een overzicht van nieuwe restaurants die in 2017 zijn geopend in Breda.

1. Eethuys Breda

Eethuys Breda is een Aziatisch restaurant in de Torenstraat, tegenover de Grote Kerk. Eigenaar en chef-kok Joost den Hartog creëert in de open keuken gerechten met de mooiste smaken uit het Oosten gecombineerd met Peruaanse invloeden.

2. Beers & Barrels Breda

Beers & Barrels Breda is gevestigd in het historische Brouwhuis. In de voormalige Oranjeboom brouwerij schenkt het café-restaurant, verdeeld over drie verdiepingen, ruim 150 verschillende (speciaal)bieren. Uniek aan Beers & Barrels zijn de taptafels en de grote tapwand met keuze uit 15 speciaalbieren die je zelf tapt.

5. Colins

Colins is een restaurant aan de Ginnekenweg en brengt de levensgenieter in je weer naar boven. Kom langs om te lunchen, borrelen maar ook om te dineren in een ongedwongen en vooral huiselijke sfeer.

6. De Overkant

De Overkant serveert seizoensgerechten op basis van eerlijke producten. Een Frans klassieke basis met een creatieve en moderne touch. De menukaart bestaat uit à la carte gerechten en een 3- tot 5-gangen seizoensmenu. Chef-kok Tim Conijnenberg en maître Joey van Breugel zorgen samen met hun team dat gasten in een huiselijke sfeer genieten van een onbezorgde avond. Met oog voor detail, toegankelijkheid en passie.

9. Gaudim

Bij Gaudim ben je aan het juiste adres voor de Catalaanse keuken. Naast tapas staan er vlees-, vis- en vegetarische gerechten van het formaat tussengerecht op de menukaart.

10. Kahuna

Kahuna is een Hawaiiaans restaurant op de Ginnekenmarkt en is gespecialiseerd in poké bowls. Een poké bowl is een kom waarin exotische ingrediënten worden gehusseld. Hiermee lijkt poké nog het meest op sushi, maar dan met een Hawaiiaanse twist.

11. The Tiger Club

The Tiger Club laat je kennis maken met Asian streetfood gerechten, Oosterse biertjes en spicy cocktails. Het restaurant wil graag de liefde voor Azië met je delen. Kom langs en ervaar hoe het leven eraan toe gaat in de kleurrijke straten van Bangkok, Kuala Lumpur of Hong Kong.

En verder…

En verder zijn in 2017 de volgende nieuwe restaurants geopend in Breda: Old Dutch, PokéSpot, Senang Makan, Very Italian Pizza, Brasserie Rithse Hoeve en Taco Bell. Restaurants die in 2017 zijn geopend maar inmiddels weer zijn gesloten: El Patio, De Trapkes, Taqueria Tacobar, Maritz Slow Food Belcrum, Friethuys Pomm en Van ‘t Spit.

Smakelijk Breda cadeaukaart

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij ruim 80 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…