Nu bij Bijzonder: brunchen in het gras

Bij Bijzonder is het eigenlijk altijd alsof je op vakantie bent. Zijn het niet de vrolijke, zomerse, versieringen die de zaak kleur geven, dan is het wel het zonovergoten terras aan de voet van de Sint-Pietersberg, die je het gevoel geven dat je heerlijk aan het niets doen bent in het buitenland. Deze zomer doen ze er bij Bijzonder nog een schepje bovenop. Met de Bijzonder PickNick waarmee je lekker en gezond kunt brunchen of lunchen te midden van de Sint Pieterse natuur.

Picknick

In de altijd levendige wijk Sint Pieter ligt Bijzonder, precies op de grens van het drukke, maar gezellige stad en de rust van het Plateau van Caestert, waarvan de Sint-Pietersberg onderdeel uitmaakt.

Met de Bijzonder Picknick kun je in alle rust, omgeven door groen én met een prachtig uitzicht, genieten van een Bijzondere brunch dan wel déjeuner sur l’herbe. Uitgebreide (of minder uitgebreide) wandelroutes die standaard bij elke Picknick worden meegegeven wijzen je de weg naar de mooiste plekjes om je heerlijke Picknick te genieten óf om een lekker stukje te wandelen nadat alles al is opgepeuzeld. De Bijzonder wandelroutes zijn 4, 7 of 11 kilometer lang.

De Bijzonder Picknick bestaat uit Bijzonder brood (rijkelijk belegd), iets zoets, een salade en een biologisch vruchtensapje.

Knapzak

De Bijzonder Picknick is niet alleen lekker maar ook super easy om een stukje mee te lopen. Als een echte kabouter draag je de Bijzonder Picknick namelijk in een knapzak – compleet met bamboestok – over je schouder. Uitgestrekt fungeert de knapzak tevens als Picknick-deken. Picknick op en geen prullenbak in de buurt? Alle restjes en overige afval kunnen gewoon in de knapzak mee terug naar Bijzonder!

De Bijzonder Picknick is beschikbaar voor ten minste twee en maximaal acht personen. Je dient hem uiterlijk één dag van tevoren te reserveren via bijbijzonder.com/picknick. De kosten voor de PicknIck bedragen € 16,50 per persoon. Voor iedere knapzak wordt een ‘statiegeld’ van € 30 in rekening gebracht, een bedrag dat je uiteraard terugkrijgt als je het bijzondere PickNick-kleed weer netjes terugbezorgd.

Lees meer over dit restaurant