Maritz Slow Food Breda

Ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart?

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij ruim 80 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…

12x Pasen in Breda: restaurants met Paasmenu

Pasen in Breda vier je met een Paasontbijt, Paasbrunch, Paaslunch of Paasdiner. Ook dit jaar zijn er genoeg restaurants die speciaal voor Pasen een Paasmenu serveren of lekkernijen verkopen. In dit lijstje een overzicht.

1. De Veestallen

De Veestallen is zowel eerste als tweede Paasdag geopend. Het restaurant serveert een 4-gangen Paasmenu voor 45 euro. Lees verder.

2. De Botanist

De Botanist serveert op tweede Paasdag een 4-gangen Easter CocktailBrunch voor 32,50 euro. Bij elke gang wordt een bijpassende cocktail geschonken. Lees verder.

De Botanist Breda

3. De Broodtoren

De Broodtoren heeft een Paasbrunch voor 2 personen (€49). Een extra persoon kost €16, kinderen €10. Van croissants en chocoladebroodjes tot beleg, soep, muffins, pancakes en meer. Lees verder.

De Broodtoren Breda

4. De Colonie

De Colonie serveert eerste en tweede Paasdag een Paasbrunch voor €18,50 p.p. De brunch bestaat uit onder andere pancakes met fruit en noten, cheesecake, roerei met zalm, breekbrood en meer. Lees verder.

De Colonie Breda

5. The Cake Room

The Cake Room serveert eerste Paasdag een Paasbrunch voor 29,95 p.p. Daarnaast ook een Paasbruch voor thuis voor €19,50 p.p. met o.a. cupcakes, donuts, muffins, croissantjes, kaasbroodjes, zakjes thee en jus d’orange.

The Cake Room Breda

6. Patisserie Nettur

Patisserie Nettur heeft een Paasbrunch (22,25 euro p.p.) voor thuis en een luxe high tea in de patisserie (27,95 euro p.p.) met onder andere een soepje, mini quiche en worstenbroodje, cakejes en veel meer. Lees verder.

7. Uijttewaal

Uijttewaal organiseert op eerste en tweede Paasdag Lazy Sunday. Dit 6-gangenmenu wordt aangeboden van 95 euro voor 60 euro tijdens de lunch. Lees verder.

Uijttewaal Breda

8. Maritz Slow Food

Maritz Slow Food heeft ook dit jaar een Paasplank (€35 p.p.) De plank is gevuld met o.a. een mini quiche, asperges, salades, kippenvleugeltjes, gerookte rib-eye, tiramisu, prosecco en meer. Lees verder.

Maritz Slow Food Breda

9. Eetlokaal ZIN

Eetlokaal ZIN heeft verschillende lekkernijen om af te halen. Van aspergesoep en vissalade tot asperges met krieltjes, quicke met zalm en een borrelplank. Lees verder.

Eetlokaal ZIN Breda

10. Café Belgique

Café Belgique heeft en 3-gangen Paasmenu voor €39,50. Het menu bestaat uit een schorseneren cremesoep, asperges op Vlaamse wijze of met gebakken zalm en een dessert met aardbeien uit Hoogstraten. Lees verder.

Cafe Belgique Breda

11. Ingenhousz

Ingenhousz serveert een 3-gangenlunch voor €37,50 en een 4-gangendiner voor €47,50, inclusief welkomstdrankje. Voor kinderen is er een menu samengesteld en is er een speelverrassing en verstopte Paaseieren. Lees verder.

Ingenhousz Breda

12. H. van Haaren

H. van Haaren heeft voor Pasen diverse lekkernijen. Denk aan limoncello paaseieren (gemaakt met Koreman’s Limoncello), bonboneitjes, paaschocolade, gebak en meer. Er is een ook Pasen verrassingspakket voor 20 euro. Lees verder.

Haal je chocolade voor Pasen bij lokale ondernemers:

Smakelijk Breda cadeaukaart

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij ruim 80 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…