Rebelle voor één dag Chocolate Heaven

Kippenlevermousse met cacao nibs uit Tanzania, geroosterde coquille met bloemkoolcrème en geschaafde chocolade én snoekbaars met cacao, knolselderie en chocolade. Het is allemaal te proeven tijdens een speciaal viergangendiner op paasmaandag 2 april in Rebelle, de evenementenlocatie in de Augustijnenkerk aan de Kesselskade in Maastricht.

Het diner, waarvan ook een vegetarische variant verkrijgbaar is, is het sluitstuk van het evenement Chocolate Heaven dat op die dag gehouden wordt. Volgens de organisatie is het ‘het eerste en ultieme evenement rondom hoogwaardige en duurzaam geproduceerde single origin chocolade in Maastricht’. Initiatiefnemer is de Maastrichtse topchocolatier Ralph Hagen, ook wel bekend als de ‘chocolade-architect’.

Tijdens Chocolate Heaven kunnen chocoladeliefhebbers de hele dag terecht voor presentaties, pairings, workshops en een volledig verzorgde culinaire avond rondom het thema chocolade.

Niets is volgens de organisatie te gek in de Chocolade Hemel. Er zullen combinaties te proeven zijn van bier en chocolade, wijn en chocolade, maar ook kaas en chocolade heet een voltreffer te zijn.

De dag begint om 10.00 uur met een paaseizoektocht voor kinderen en hun ouders.

Tickets voor het evenement en het afsluitende diner kunnen worden gereserveerd via www.eventbrite.nl