In verband met de tijdelijke sluiting van de Tilburgse horeca is Steun Horeca Tilburg gelanceerd. Op deze website krijgen Tilburgers een overzicht van horeca in Tilburg die zijn geopend voor het afhalen of bezorgen van maaltijden.

Bezoekers kunnen eenvoudig filteren op onder andere soort keuken, afhalen, bezorgen en de verschillende bestel-apps. Naast actuele bestel- en afhaalinformatie wordt er een overzicht bijgehouden van restaurants die cadeaukaarten verkopen. Dit is voor horecabedrijven momenteel een eenvoudige manier om extra inkomsten te genereren.

Op steunhorecatilburg.nl staan tientallen restaurants online. Alle horecabedrijven die zijn gevestigd in Tilburg en geopend voor het bezorgen of afhalen van gerechten, of voor de verkoop van cadeaukaarten, kunnen zich aanmelden.

Steun Horeca Tilburg is een initiatief van Smakelijk.nl en Thunder&Bold. “Vorige week zijn we hetzelfde initiatief gestart in Breda”, aldus Dex Bos van Smakelijk.nl. “Dit is zo goed ontvangen dat we nu ook de Tilburgse horeca willen ondersteunen met het platform dat we hebben gebouwd.”