Bumperkluiven komt naar Tilburg! Het populaire Bredase foodtruckfestival doet aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag een pop-up bij Club Smederij. Ontdek nieuwe smaken bij het brede aanbod aan foodtrucks, bestel één van de vele speciaalbieren of wijnen en geniet van muziek, kindervermaak en meer! Er is aanbod voor iedereen en elke portemonnee.

Zeven restaurants, zeven wijn-spijscombinaties: Het concept van een WijnSpijs Wandeling is even eenvoudig als briljant: je loopt op een zondagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur langs meerdere restaurants en proeft bij elke stop een gerechtje en bijpassende wijn. Afgelopen zondag bracht de WijnSpijs Wandeling in Tilburg mij langs Villa Vier Jaargetijden, Het Wapen van Tilburg,…

Bezorgservice Deliveroo start donderdag met bezorgen in Tilburg! Vanaf dan is het mogelijk om gerechten van restaurants thuis te laten bezorgen. Drivers leveren al fietsend (binnen een straal van 2,5 kilometer en gemiddeld binnen 30 minuten) gerechten af van eetgelegenheden als Popi Pizza, Burger Business, Tortillas, La Nonna en Eetcafé 190.

In de creatieve verzamelplaats BANK15 is deze week Toasty Bandits geopend. Je bent hier aan het juiste adres voor verschillende tosti’s! Wat dacht je bijvoorbeeld van een tosti met rundertartaar van Belgische Blauw met belegen kaas, peterselie en Bandits sauce?

De Spoormarkt (voorheen bekend als Vers Tilburg) keert zondag 10 september terug bij De Houtloods! Van 12.00 tot 20.00 uur kun je alle lokale producten proeven van de boeren, brouwers en telers uit de omgeving. Zij vertellen hun inspirerende verhalen terwijl jij hun smaakvolste producten proeft.

Eetbar de Wagon is geopend in de Spoorzone! Bij het brutale broertje van restaurant De Houtloods serveren ze gastronomische creatieve gerechten. De kracht zit in de combinaties van componenten. Het menu is opgebouwd uit 3 gangen met vooraf nog eventueel keuze uit diverse barsnacks.

Goed nieuws voor de ijs-liefhebbers: Intermezzo opent binnenkort een tweede vestiging in het pand van ijssalon Limon aan Heuvelring 226. Het is de bedoeling dat de nieuwe ijssalon voor Koningsdag opent. De nieuwe locatie heeft een groot en zonnig terras waar je kunt genieten van het bekende verse ijs en luxe coupes.

Haal je wandelschoenen uit de kast want er staat een nieuwe WijnSpijs Wandeling op de agenda! Zondag 11 juni wandel je langs 6 restaurants in Tilburg. De 6 restaurants die deze editie meedoen zijn Bistro St. Sjaak, Doncurado, Het Wapen van Tilburg, La Guitarra, Stadskombuis Harboury, Stout en Villa de vier Jaargetijden.

1 2 3 10