Yirga Breda

Ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart?

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij 100 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…

4x Vaderdag in Breda vieren bij deze restaurants

Vaderdag in Breda vier je dit jaar natuurlijk met lekker eten en drinken. Er zijn ook dit jaar een aantal restaurants die iets speciaals hebben voor alle vaders. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda met een Vaderdagmenu of speciale lekkernijen voor vaders.

1. Yirga

Yirga heeft een Vaderdag Brunch Box samengesteld. Deze kun je zondagochtend ophalen bij Yirga. In de box zit huisgebakken zuurdesembrood met bijbehorende brunch items zoals eitjes, kaas, vleeswaar, verse jus, jam, cinnamon bun en wat extra’s voor de vaders. De box kost €17,50 p.p. en kan besteld worden via 076 515 5355, info@yirga.nl of bij Yirga zelf.

Yirga Breda

2. Ingenhousz

Ook bij Ingenhousz worden alle vaders in het zonnetje gezet. Daarom serveert (en schenkt) Ingenhousz aanstaande zondag een high beer, speciaal voor Vaderdag. De high beer kost €25 p.p. en reserveren kan via 076 230 30 30 of de website van het restaurant.

Ingenhousz Breda

3. H. van Haaren

Zoals elk jaar heeft H. Van Haaren diverse lekkernijen voor Vaderdag. Denk aan een Vaderdagstaart met met kersenbavaroise en chocolademousse, maar ook diverse andere feestelijke taarten en een verwenpakket. Bekijk de webshop.

4. Publieke Werken

De ongedwongen sfeer, oprechte gastvrijheid en het eten en drinken maken dat Publieke Werken al decennia lang erg populair is onder de plaatselijke bevolking. Alle vaders die op Vaderdag met hun kinderen komen komen eten of drinken krijgen een speciaalbier naar keuze.

Publieke Werken Breda

Smakelijk Breda cadeaukaart

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij 100 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…