Zakelijk

Zelf cadeaukaarten opwaarderen

Geschikt cadeau

Je kunt als bedrijf of organisaties een voorraad lege cadeaukaarten ontvangen die je zelf op elk moment naar keuze (€10 t/m €150) kunt opwaarderen. Hierdoor heb je altijd een geschikt cadeau op kantoor die je direct kunt gebruiken voor een bedankje, verjaardag, afscheid, jubileum, project, stagiair en meer.

Hoe werkt het?

Het opwaarderen gaat eenvoudig dankzij onze software. Je scant de qr-code van de cadeaukaart en zet er een bedrag naar keuze op. De cadeaukaart is direct actief. Maandelijks worden alle opwaarderingen opgeteld en ontvang je automatisch een factuur. In je dashboard vind je een overzicht van al je transacties en facturen.

Aan de slag

Je ontvangt inloggegevens voor de software, pasjes, hoesjes en enveloppen als verpakking. Vervolgens kun je direct aan de slag, Je betaalt alleen voor de opwaarderingen, er zijn verder geen extra kosten of een minimum aantal opwaarderingen aan verbonden.

Wil je direct een bestelling plaatsen? Dan kan in onze webshop, ook voor een bestelling op factuur. Voor meer informatie, een bestelling op maat of de mogelijkheid om zelf cadeaukaarten op te waarderen neem je contact op via onderstaande gegevens.

  • Contactpersoon
    Dex Bos
  • Bezoekadres
    Chasséveld 3, 4811 DH Breda