4 x Free February vieren met High Wine

De maand januari leek net een maandag, het duurde eeuwen voordat ze voorbij was.. Maar eindelijk! We kunnen nu plaatsmaken voor een nieuwe maand en nieuwe kansen. Heb jij de start van het jaar ook aangepakt met het bekende ‘Dry January’? Gooi dan nu alle theezakjes maar in de prullenbak en maak je klaar voor ‘Free February’. De maand waarin alles weer mag. En hoe kun je dat beter vieren dan met een High Wine bij onderstaande adresjes?

Café Louis

Genieten bij Louis? Oui oui! In deze knusse Parijse bistro aan de Boschstraat beleef je de typische Franse sfeer. Om deze beleving compleet te maken, kun je hier sinds januari ook terecht voor een exclusieve High Wine. Je mag kiezen uit drie glazen wijn, waarbij drie gangen met hapjes à la Louis worden geserveerd. C’est formidable!

Te reserveren op alle dagen tussen 12.00 en 18.00 uur
20 euro per persoon

Harbour Club

Verborgen en trendy genieten? Dan moet je bij Harbour Club in ’t Bassin zijn. Je kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch of diner, maar ook voor een drankje, hapje én een High Wine. Deze wordt geserveerd met een glaasje bubbels en een amuse. Om vervolgens te proeven van vier kleine gerechtjes en niet te vergeten de heerlijke bijpassende wijnen!

Te reserveren op alle dagen
34,50 euro per persoon

Brandsøn

Stap binnen bij deze ‘drinking bar’ voor een romantische, sexy en avontuurlijke beleving. Kies je voor de Brandsøn High Wine, dan word je verrast met een drietal wijnen in combinatie met de verschillende bar bites op de bekende Brandsøn Plank. Genieten in een Scandinavische allure!

Te reserveren op alle dagen
26,50 euro per persoon

Meesters in wijn

De beste wijnen proeven? Daar weten deze meesters wel raad mee! Dompel je onder met alle kennis over wijn in combinatie met een meesterlijke High Wine. Proef zes verschillende wijnen inclusief uitleg en breidt het uit met een smakelijke hapjesplank. Dat is leren en genieten in één klap!

Te reserveren op alle dagen
17,50 euro per persoon; 15 euro voor extra hapjesplank