Veelgestelde vragen

Besteden

Smakelijk.nl cadeaukaarten zijn sinds 13 september 2023 niet meer verkrijgbaar. U kunt vanaf nu cadeaukaarten bestellen op Breda Cadeaukaart en Tilburg Cadeaukaart.

Een cadeaukaart van Smakelijk.nl is te besteden bij de aangesloten locaties in Breda of Tilburg. Via de Check saldo pagina kun u achterhalen in welke stad uw cadeaukaart geldig is.

Ja, een cadeaukaart van Smakelijk.nl is in delen te besteden. U bent niet verplicht om het saldo in één keer te verzilveren.

Nee, dit is niet mogelijk. Een cadeaukaart van Smakelijk.nl is alleen te besteden op fysieke locaties. Daar wordt de QR-code van de cadeaukaart gescand en het saldo van de cadeaukaart afgewaardeerd.

Ja, dit is toegestaan. Als u meerdere cadeaukaarten heeft mag u deze gezamenlijk besteden bij de deelnemende locaties.

Saldo

U kunt het saldo van een Smakelijk.nl cadeaukaart controleren op de Check saldo pagina middels het kaartnummer op de achterzijde van de cadeaukaart.

Check goed of u de juiste code invult. Vooral het verschil tussen de 0 en O, L en I en B en 8 wordt nog wel eens door elkaar gehaald.

Nee, dit is niet mogelijk. Als het saldo op uw cadeaukaart is uitgegeven kunt u de cadeaukaart niet opnieuw opwaarderen.

Geldigheid

Een cadeaukaart van Smakelijk.nl is 2 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.

U kunt de vervaldatum van een Smakelijk.nl cadeaukaart controleren op de Check saldo pagina met het kaartnummer op de achterzijde van de cadeaukaart.

Nee, dit is niet nodig. Zodra u een cadeaukaart van Smakelijk.nl hebt ontvangen is de cadeaukaart direct te verzilveren.

Check uw saldo op de Check saldo pagina op onze website, niet op andere websites.

Een Smakelijk.nl cadeaukaart waarvan de geldigheid is verlopen kan helaas niet opnieuw worden geactiveerd.

Overige

Het is niet mogelijk om een cadeaukaart van Smakelijk.nl in te wisselen voor een landelijke cadeaukaart, geld of iets anders.

Een Smakelijk.nl cadeaukaart wordt gekoppeld aan één stad. Hierdoor worden de lokale ondernemers in een specifieke stad gesteund.

Het saldo van alle Smakelijk.nl cadeaukaarten wordt veilig beheerd door een stichting derdengelden. Hierdoor is er een saldogarantie voor zowel consumenten als deelnemende bedrijven.