De-Poshoorn-Maastricht-9

4x het WK-voetbal kijken in Maastricht

Tussen 14 juni en 15 juli vindt het grootste voetbalevenement ter wereld plaats: het WK-voetbal in Rusland. Het WK is verzekerd van spektakel, uitbundige fans, legendarische momenten en blijdschap.

Een maand lang voetbal van het hoogste niveau, zonder ons Oranje. Treurig nieuws, maar gelukkig staan er voor de echte voetballiefhebbers genoeg mooie wedstrijden op het programma tijdens het WK in Rusland. Wil jij de wedstrijden buiten de deur bekijken, dan zijn deze vier eetcafés zeker de moeite waard.

De Poshoorn

In het bruisende stadsdeel Wyck vind je De Poshoorn. Een gezellige ontmoetingsplek voor locals, maar zeker ook een plek waar niet-Maastrichtenaren met open armen ontvangen worden. De Poshoorn zal niet alle wedstrijden standaard uitzenden, maar als je erom vraagt zetten ze met veel plezier de wedstrijd op en tappen ze ook nog een heerlijk biertje voor je.
De Poshoorn, Stationsstraat 47

Café Forum

Café Forum in het Jekerkwartier is een ongedwongen plek voor jong en oud. Bij Café Forum worden de WK-voetbalwedstrijden op twee grote schermen uitgezonden waardoor je zowel binnen als buiten op het sfeervolle terras kunt genieten van al het voetbalspektakel. Mocht je hier gaan kijken? Kun je meteen hun nieuwe zomermenukaart proberen, want die gaat vanaf volgende week in.
Café Forum, Sint Pieterstraat 4

Peter’s Irish Pub

Bij Peter’s Irish Pub kun je terecht voor traditioneel ‘pub food’ zoals fish & chips en voor de liefhebber serveren ze hier natuurlijk een Guiness bij. Dat dit een plek is waar sportliefhebbers bij elkaar komen is duidelijk. Op maar liefst zes verschillende tv’s zenden zij de WK-wedstrijden uit. Ze hebben zelfs speciale World Cup-burgers voor jou samengesteld.
Peter’s Irish Pub, Kleine Gracht 40-42

Café de Belsj

Een begrip voor vele Maastrichtenaren is Café de Belsj. Een heerlijk ‘bruin’ café gelegen in het Jekerkwartier. Hier kun je terecht voor een smakelijke lunch of een Bourgondische borrelplank onder het genot van een van de vele speciaalbiertjes.
Café de Belsj, Maastrichter Heidenstraat 7