5 x Ontbijten of brunchen in Wyck

Zondag. Ik heb iets met zondag. Waar dat vandaan komt weet ik eigenlijk niet. Waarschijnlijk door alle zondagen die we thuis met het hele gezin uren om de tafel konden zitten te lunchen. Of de vele brunches die ik tijdens mijn halfjaar in het buitenland op zondag heb mogen hosten en bijwonen. Ik weet het niet, maar zondag en brunch, of een uitgebreid ontbijt, zijn als je het mij vraagt een hemelse combinatie. Een hemelse combinatie die er bij drukte helaas te vaak bij inschiet. Speciaal voor deze jullie (en stiekem voor mezelf) heb ik voor morgen 5 adresjes in Wyck opgesomd waar je heerlijk kunt ontbijten of brunchen. Vergeet die drukte van alledag dus even en trek er morgen samen met je familie, vrienden of s/o op uit voor een heerlijke brunch op een ontspannen zondag.

’t Wycker Cabinet

Vlak voor de herfstvakantie introduceerde ’t Wycker Cabinet zijn nieuwe ontbijtkaart. De ontbijtjes van ’t Wycker Cabinet zijn te krijgen in vier varianten (€ 6,90 tot € 16,90) en zijn op zondag vanaf 09.00 uur te bestellen. Vanaf 10.00 uur geniet je ook van de andere lunchgerechten en zoetigheden.

Harry’s

Een tijdje terug was ik voor de eerste keer brunchen bij Harry’s. Die Sunday’s Brunch stond al lang bovenaan mijn lijstje. De menukaart had ik al meer dan eens bestudeerd en ken ik dan ook bijna uit mijn hoofd. Harry’s Sunday’s Brunch is een brunch zoals een brunch moet zijn, met lekkernijen als croissants, ei, sap, desserts tot mimosa’s en bloody Mary’s.

Van Wijck

Bij Van Wijck kun je niet alleen op zondag maar op iedere dag van de week terecht voor een heerlijk ontbijtje of lunch. Van Wijck opende iets meer dan een jaar geleden zijn deuren en is inmiddels een echte hotspot. Je kunt er terecht voor ‘simpel’ ontbijt als havermout of je kiest gewoon voor een van de vele guilty pleasures op de kaart! 

Smakerij

IJs, macarons, gebak én pannenkoeken. En zeg nu eerlijk, hoe begin je je zondag beter dan met een stapel verse pannenkoeken? Bij de Smakerij heb je keuze uit tal van zoete en hartige varianten. Mijn advies: start met een stapel hartige en sluit af met een kinderportie zoet!

Bread & Delicious

Bij Bread & Delicious zou je misschien voorbijlopen, de zaak is immers een bakkerij en daarom misschien niet de meest voor de hand liggende keuze voor je ontbijt of brunch. Vergis je echter niet: ook hier kun je terecht voor een goede croissant, een zachtgekookt eitje en een glaasje verse jus. Wees wel op tijd, want Bread & Delicious is maar tot 12.30 uur geopend voor ontbijt en brunch!