Bouchon-Den-Face-Maastricht-5

5 x voorgerechtenvoordeel bij Bouchon d’en Face

Bouchon d’en Face, de gezellige Lyonese bistro in de Wycker Brugstraat viert op 1 oktober zijn eerste lustrum. Vijf jaar succes moet gevierd worden, vinden ze bij Bouchon d’en Face. En naturellement doen ze dat met al hun gasten. In de maanden voorafgaand aan het ‘blikken’ jubileum is er een speciale voordeelactie. Vijf maanden lang, van 1 juni en tot en met 31 oktober zijn vijf voorgerechten te bestellen voor successievelijk 6, 7, 8, 9 en 10 euro. De prijs refereert aan het nummer van de maand.

Wel gelden enkele restricties. De actie is enkel geldig in combinatie met een hoofdgerecht en niet van toepassing in combinatie met andere acties. Vrijdag en zaterdag zijn hiervan uitgesloten.

Later dit jaar, van 1 tot en met 7 oktober, de week waarin de Bouchon exact vijf jaar bestaat, is nog een feestweek gepland. Deze staat los van de speciale avonden voor trouwe gasten (soirées entre amis), die drie keer per jaar plaatsvinden. Op maandag 1 oktober komt de bekende Belgische sterrenkok Wout Bru (die ook in Frankrijk faam geniet) koken in de Bouchon. Wout is de oude leermeester van Gyan Vliegen, de chef-kok en mede-eigenaar van de Bouchon d’en Face.

Op dinsdag 2 oktober kookt Bouchon ‘sjiek’, en wel onder het toeziend oog van Robin Berben. Robin, proprietaire van het bekende Maastrichtse restaurant Café Sjiek, is de peetoom van Gyan.

Reserveren voor deze unieke avonden kan met ingang van 1 juli. Wees er snel bij, want  er zijn maar 60 plaatsen. Tijdens de jubileumavonden betaal je 50 euro tout inclus. De Bouchon koppelt er een klantenkaart aan met gratis eten voor één persoon na vijf bezoeken, tussen 1 oktober 2018 en 1 oktober 2019. Kijk voor meer info op www.bouchondenface.nl.

Lees meer over dit restaurant

Bouchon-Den-Face-Maastricht-11