Alaaf! Carnavalsvoorbereidingen met een culinair tintje

Over een dikke maand is het zo ver! Dan staan we op Carnavalszondag ’t Mooswief omhoog te hijsen en gaat de Vasteloavend in Maastricht weer officieel van start. Hangt jouw ‘carnavalspèkske’ al klaar in de kast? Is het ‘spek mèt ei’ ingekocht? Oftewel, begint het te kriebelen als echte Vasteloavend-liefhebber? Bereid je komende maand dan nog eens extra goed voor met een culinair carnavalsdiner! 

Bij de eigenaren van de restaurants Rozemarijn, Mes Amis, Mouton Blanc en De Poshoorn zit carnaval in het culinaire bloed. Om deze rasechte Maastrichtse traditie een culinair tintje te geven, organiseren deze restaurants als leden van restaurantgroep Les Tables daarom in samenwerking met stadscarnavalsvereniging de Tempeleers een ware culinaire carnavalsbeleving in februari.

Op verschillende data kun je gaan genieten van een gastronomische avond, waarin elk restaurant een speciaal twee-, drie- of viergangen carnavalsmenu verrassend en feestelijk heeft ingevuld. Naast alle hapjes en drankjes hoef je je zeker niet te vervelen, want tijdens de avond leer je ook nog iets bij over de échte ‘Mestreechse Vasteloavend’ aan de hand van een ludieke masterclass. Als je na deze avond nog niet klaar bent voor de carnaval…

Diners:

Restaurant Rozemarijn – 6 februari
Restaurant Mes Amis – 11 februari
Restaurant Mouton Blanc – 13 februari
Restaurant De Poshoorn – 18 februari

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden!