Beluga Loves You en Château Neercanne top-10 luxe restaurants

Tripadvisor is een begrip onder reizigers wereldwijd. Op de website laten dagelijks miljoenen globetrotters en levensgenieters reviews achter. Een keer per jaar wordt door Tripadvisor de zogenaamde Travellers’ Choice-lijsten in de meest uiteenlopende categorieën gepresenteerd. Zo ook vandaag.

De Travellers’ Choice lijsten worden, zoals de naam al te kennen geeft, gebaseerd op de mening van ontelbare reizigers die gebruik maken van Tripadvisor. De lijsten worden onder andere gepresenteerd in de categorieën bestemmingen, accommodaties, bezienswaardigheden, luchtvaartmaatschappijen en restaurants.

Maastricht

Op deze laatste lijst, getiteld ‘De beste luxe restaurants’, zijn twee sterrenzaken uit Maastricht (en tevens leden van Smakelijk Maastricht) te vinden! Met 8 sterrenzaken uit Amsterdam is Maastricht daarmee goed vertegenwoordigd op deze lijst, die in totaal 10 plekken telt.

Plaats nummer 5 staat Beluga Loves You. De zaak van Hans van Wolde scoort een 4,5 op een schaal van 5, gebaseerd op maar liefst 500 beoordelingen. De ervaring van Matthijs en Demy was net zo positief: ,,Een avond dineren bij Beluga is een hele beleving. De bediening is enorm vriendelijk, totaal niet stijf en het eten is anders dan in andere Maastrichtse restaurants. Ga dus zeker bij Beluga Loves You langs voor die speciale ervaring in een gemoedelijke sfeer.”

Op nummer 10 van de lijst staat Château Neercanne. Ook zij scoren een 4,5 en worden door Tripadvisor-gebruikers absoluut aangeraden. Maarten en Matthijs waren dit voorjaar te gast bij het kasteel aan de rand van Maastricht en kunnen inderdaad niet wachten om hier weer terug te gaan. Hun ervaring vind je hier terug!

Namens de redactie van Smakelijk Maastricht willen we Beluga loves You en Château Neercanne feliciteren met alle positieve reviews en deze terechte notering in de top-10 van beste luxe restaurants van Nederland!

Chateau-Neercanne-Maastricht-11