Beluga slaat de lente open met Spring Sessions-menu

Vanaf deze week gaan de temperaturen omhoog en dan kunnen we weer volop genieten van de geuren, kleuren en smaken van de lente. Donkerrode wijnen maken plaats voor frisse witte en zware stoofpotjes worden ingeruild voor lichte gerechtjes. Ik sta te popelen!

Beluga opent dit seizoen met een special spring menu waar de lente vanaf spat. Met een beetje geluk kun je het aperitief nuttigen op het geweldige terras van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant van Hans van Wolde, met in de avondzon en uitzicht op de Maas. Het Beluga Spring Sessions-menu zal opgediend worden van 1 april tot en met 24 juni van dinsdag tot en met vrijdag.

Uitgesproken lente-ingrediënten vullen dit menu: vlees van Kamperlam – zo’n beetje het beste lamsvlees wat in Nederland te krijgen is – asperges uit de regio en doperwtjes vormen de basis van dit vijfgangenmenu. Natuurlijk start je met bubbels en de typische Beluga-klassieker ‘Hit Me’, een amuse met een koekje dat je stuk moet slaan om bij een overheerlijke crème van Parmezaanse kaas te komen die je moet vermengen met tomaat en basilicum. Vanzelfsprekend worden alle gerechten begeleid door mooie wijnen. Het menu wordt afgesloten met de Beluga Passie & Vanille Medal.

De prijs voor het complete Beluga Spring Sessions-arrangement bedraagt € 250,- voor twee personen inclusief een Beluga Magazine. reserveren kan hier.