Bijzonder ‘verjaardagscadeau’ voor eigenaren NOVO: Bib Gourmand!

Het is dubbel feest bij NOVO new dining deze week. Niet alleen vieren de beide eigenaren deze week hun verjaardag, vandaag werd hun harde werk ook nog eens bekroond met een Bib Gourmand. Een grote verrassing op de verjaardag van Jareau, vertelt zijn collega Rodny.

Verrassing

,,Ik werd vanochtend wakker gebeld en werd door de persoon aan de andere kant van de lijn gefeliciteerd’’, vertelt Rodny Welters, chef-kok van NOVO new dining. Het is echter zijn compagnon Jareau van den Heuvel die vandaag jarig is, dus Rodny bood direct aan om de felicitaties later vandaag door te geven.

‘Oh shit’ was de Rodny’s eerste reactie toen het kwartje eenmaal viel. De heren wisten niet dat de Bib Gourmands vandaag uitgereikt zouden worden. Dat is eigenlijk ook beter, grapt de chef. Nu hebben ze niet in spanning hoeven wachten, maar kwam het als een heel mooie, onverwachte verrassing.

Trots zijn ze natuurlijk wel, deze Bib Gourmand is een bekroning van al hun harde en vernieuwende werk en laat zien dat goede producten serveren tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding beloond wordt.

Feestweek

Feest was het deze week sowieso al bij NOVO, beide heren vieren hun verjaardag en daar pakken ze ieder jaar goed voor uit. Dit jaar zelfs met een metamorfose van de zaak. Behalve hun verjaardagen zullen ze ook hun Bib Gourmand zeker gaan vieren. Hoe weet Rodny nog niet.

Collega’s

Behalve NOVO new dining, werden ook Restaurant Danyel en Brasserie Mijn Streek (Heerlen) vandaag met een Bib Gourmand bekroond. Een dikke proficiat aan alle drie!