Bo is back!

In het voorjaar van 2017 liep Bo Ummels stage bij Chapeau. Smakelijk Maastricht was haar stageopdracht. Ze zette dit platform mee op, maakte planningen en stond geregeld in contact met onze leden. Na haar stage moest Bo terug naar Zuyd Hogeschool in Sittard om haar bachelor af te ronden en droeg ze haar stokje over aan Demy. Vandaag zijn we blij om aan te mogen kondigen dat Bo terug is bij het team van Smakelijk Maastricht!

Wie is Bo?

Haar vriend plaagt haar er altijd mee dat ze een rasechte Maastrichtse chauvinist is. En dat is ze ook wel, geeft ze toe. ,,Het liefste ga ik elke dag even het centrum in om wat te drinken, eten of gewoon een beetje winkels in en uit lopen.” Er is dan ook altijd iets te beleven in haar geboortestad, voegt Bo daar met een grote glimlach aan toe.

Als klein meisje al was Bo erg creatief, schreef veel en vond het leuk om foto’s te maken. Na haar afstuderen afgelopen zomer, heeft Bo zich dan ook direct ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zodat ze fulltime kan doen wat zij het allerleukst vindt: schrijven en content creëren.

En eten dan?

Een van de voornaamste functie-eisen voor werken bij Smakelijk Maastricht is, naast het stukje content creëren uiteraard, toch wel dat je van eten houdt. Daar draait het immers om. Dat zit bij Bo ook wel snor, ze gaf al aan dat ze het liefst iedere dag ‘even’ de stad in gaat voor wat lekkers. In het bijzonder de Spaanse cuisine is er eentje waar je Bo wel blij mee maakt: tapas en pintxos. Daarnaast mag je haar altijd wakker maken voor alles met avocado of pindakaas en natuurlijk gin-tonics (niet per se in combinatie…)

Bo bij Smakelijk

Bo is back. Bo is terug van weggeweest. Als freelancer voor Smakelijk Maastricht gaat Bo zich bezighouden met de redactie van verse nieuwtjes over al het eten en drinken in de stad. Maastrichtse chauvinist zal ze dus nog wel even blijven!

Namens de rest van team Smakelijk Maastricht: welkom Bo!