Bouchon-Den-Face-Maastricht-5

Bouchon d’en Face heeft iets te VIEREN

Feest de komende maanden bij Bouchon d’en Face. Het sfeervolle restaurant in de Wycker Brugstraat, dat enkele maanden geleden nog genomineerd werd voor de titel ‘Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland‘, maar het uiteindelijk niet gehaald heeft, bestaat volgende maand VIER jaar. Een bijzondere mijlpaal die flink moet worden geVIERd, zo vinden de trotse eigenaren Maxime en Gyan Vliegen.

Ruim VIER weken lang, van VIER oktober tot VIER november, kun je – mits vooraf gereserveerd – met zijn VIEREN komen genieten van het vastgestelde weekmenu (€ 34,50), terwijl je maar voor drie personen hoeft te betalen. De VIERde persoon aan tafel eet gratis mee en hoeft aan het einde van de copieuze maaltijd slechts zijn drankjes af te rekenen. Een uitzondering geldt voor de koffie, omdat die deel uitmaakt van het menu.

De actie geldt op alle dagen dat het in de Michelin-gids vermelde restaurant is geopend, met andere woorden, van woensdag tot en met zondag. Op maandag in dinsdag is de zaak gesloten.

Op VIER oktober, de eerste dag van het feest ter gelegenheid van het VIERjarig bestaan, wordt het driegangenmenu uitgebreid met een gratis VIERDE gang. Dit betekent dat iedereen die een menu bestelt wat langer kan genieten van zijn culinaire avondje uit.

Bouchon d’en Face opende in het najaar van 2013 zijn deuren en is sindsdien niet meer weg te denken uit de stad. De lezers en de vakjury van het Frankrijk-magazine Leven in Frankrijk riepen het restaurant in 2015 uit tot het ‘Fijnste Franse restaurant beneden de rivieren’. Dit jaar werd de charmante Bouchon naar Lyonnais model dus opnieuw genomineerd. Als enige eetgelegenheid beneden de rivieren. Gastvrouw Maxime Vliegen blijft er nuchter onder. ,,Helaas zijn we het niet geworden. Geen probleem. Ik ben al heel trots op de nominatie en we gaan zo door.”

Lees meer over dit restaurant

Bouchon-Den-Face-Maastricht-7