Mirabelle organiseert zaterdag 18 augustus de tweede (en ook) laatste editie van Beats&Bites. Het zal je niet zijn ontgaan dat restaurant Mirabelle eind oktober helaas moet sluiten. Dit is dus de laatste kans om nog één keer te genieten op deze top-locatie van dit culinaire evenement in een mediterrane intieme setting.

Bij binnenkomst krijg je een heerlijk glas Cava. Chef de cuisine Rik Luiks serveert verrassende bites (kleine gerechtjes) van de Green Egg. Tevens zal de bediening tijdens dit gehele evenement langs komen met feestelijke amuses. Dit food-arrangement kost €25 per persoon.

Uiteraard is er een breed scala aan heerlijke wijnen die je per glas of fles kunt genieten, met zorg samen gesteld door sommelier Mariëlle Vink. Ook serveert Mirabelle diverse Gin-Tonic’s of gewoon een koud glas Jupiler van de tap.

De muziek wordt verzorgd door Beats&Bites Soundsystem, een DJ collectief die als geen ander weet hoe ze een magische en muzikale sfeer kunnen creëren. Een zomerse groovy mix van Disco/Deep House en de grootste soulful house platen van toen en nu.

De entree is gratis! Mirabelle werkt met een gastenlijst en aanmelden kan via info@restaurantmirabelle.nl. Geef direct aan als je wilt genieten van het BBQ arrangement.

Locatie: Mirabelle
Tijd: 15:00 – 22:00
Leeftijd: 25+
Dresscode: Casual Chic

Mirabelle