Foodstock is het nieuwste foodtruckfestival in Breda. Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni staat het festival in Westerpark. Naast zo’n 35 foodtrucks is er een podium met een combinatie van dj’s en bands. Op de eerste dag namen we een kijkje op het sfeervolle festival en hebben we een aantal gerechten geproefd.

WijnSpijs Wandelingen zijn culinaire events waar ik namens Smakelijk Breda graag aan meeloop. Je loopt op een zondagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur langs meerdere restaurants en proeft bij elke stopt een gerechtje en bijpassende wijn. Afgelopen zondag liepen we de wandeling in Ulvenhout langs Wolfslaar, ’t Jagthuijs, MeinesZ, Bistro Sharlot en Blini.

Foodtruckfestival Eeterij op Wielen strijkt dit jaar voor de vierde keer neer op het Schoolakkerplein in het Ginneken. Met ruim 30 foodtrucks, meerdere bars en diverse activiteiten voor kinderen is het driedaags festival een feest voor liefhebbers van eten en drinken. In deze blog lees je 7 gerechten die we op de eerste avond hebben geproefd!

De WijnSpijs Wandeling is één van de leukste culinaire evenementen in Breda. Je loopt op een zondagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur langs 6 restaurants, met bij elke stop een gerechtje met bijpassende wijn. Afgelopen zondag liepen we de wandeling in het centrum en bezochten we Pinot, Parc, Publieke Werken, Golden Tulip Keyser Breda, Barlucca en…

De WijnSpijs Wandelingen zijn één van de leukste culinaire evenementen in Breda. Je loopt op een zondagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur langs 6 restaurants, met bij elke stop een gerechtje met bijpassende wijn. Afgelopen zondag liepen we de zonnige wandeling door het Ginneken en bezochten we Rosé, Blini, De Saeck, La Cucina Italiana, De Stadstuin en Brasserie…

Het nieuwste foodtruckfestival van Breda is gestart: Bumperkluiven. Tot en met zondag geniet je op het sfeervolle Burgemeester van Sonsbeeckpark in de wijk Boeimeer van ruim 20 foodtrucks, live muziek en kindervermaak. Vrijdag hebben we een aantal gerechten geproefd, lees in deze foodblog enkele tips!

Het rondreizende foodtruckfestival Eten op Rolletjes is tot en met zondag gratis te bezoeken op het Kasteelplein! Op deze unieke locatie in het centrum van Breda geniet je van tientallen keukens op wielen, live muziek en straattheater. Vrijdag waren wij van de partij om een aantal gerechten te proeven. Lees in deze foodblog 5 tips voor Eten op Rolletjes…

Op het Schoolakkerplein in het Ginneken hebben tientallen foodtrucks zich verzameld voor een nieuwe editie van Eeterij op Wielen. Het foodtruckfestival heeft wederom een divers aanbod met uiteenlopende keukens en is tot en met zondag gratis te bezoeken. Ik nam vrijdag een kijkje om een aantal gerechten te proeven.

Dit weekend hebben tal van foodtrucks hun wagen geparkeerd op het Schoolakkerplein voor Eeterij op Wielen. Het is haast onmogelijk om alles te proeven wat het foodtruckfestival te bieden heeft, daarom heb ik wat hulp ingeschakeld. Uiteindelijk hebben we van vijf verschillende foodtrucks iets geproefd om een beeld te schetsen van wat deze eettentjes op…

Zondag 6 september liep ik de laatste Bredase WijnSpijs wandeling van dit jaar. Na het centrum en Ulvenhout was het dit keer de beurt aan het Ginneken. Ik liep zondag langs 7 verschillende locaties waar ik een spijs met bijpassende wijn kreeg voorgeschoteld.