Bon Appetit Breda
Home / Breda / Blogs / Bon Appetit: super club, hotdog, broodje smos & meer
Blogs

Bon Appetit: super club, hotdog, broodje smos & meer

Bon Appetit is gevestigd aan de Vlaszak en de grootste ijssalon van Breda. Naast huisgemaakt schepijs heeft de ijssalon uiteenlopende ijsspecialiteiten, coupes, koffie, gebak, milkshakes, macarons, wafels, poffertjes, crèpes en nog veel meer. Maar Bon Appetit is ook een plek waar je kunt lunchen! Zo heb je keuze uit lunchgerechten, broodjes, maaltijdsalades en soepen.

Smoothies & milkshakes

Wist je dat je bij Bon Appetit ook verse milkshakes kunt bestellen? Kies een smaak uit de ijsvitrine en er wordt een heerlijke milkshake van gemaakt. Een combinatie van verschillende smaken is ook mogelijk. Maar ook voor een verse smoothie zit je goed bij de ijssalon. Er zijn uiteenlopende combinaties mogelijk met onder andere aardbei, banaan, ananas, mango, framboos en blauwe bessen.

Bon Appetit Breda

Bon Appetit Breda

Broodjes smos

Heb je zin in een toegankelijk broodje? Bestel dan een broodje smos! Zo is er een broodje gezond, (oude) kaas, ham (of gecombineerd), met kipfilet, filet of als martino. De toegankelijke stokbroodjes zijn rijkelijk belegd en kosten tussen de 5 en 8 euro. Ideaal voor een snelle lunch of onderweg want afhalen is ook mogelijk.

Bon Appetit Breda

Super club

Bij Bon Appetit staan er uiteenlopende lunchgerechten op de menukaart. Van een 12 uurtje en een saté speciaal tot burgertjes, bourgondische kroketten en uitsmijters. Eén van de nieuwste lunchgerechten is de ‘super club’. Deze club sandwich bestaat uit 3 grote boterhammen (licht getoast), Belgische mayonaise, gebakken spek, eiersalade, sla, komkommer en tomaat. Een smaakvol lunchgerecht waar je niks tekort komt.

Bon Appetit Breda

Hotdogs

Ook de hotdogs van Bon Appetit mogen er zijn. Zo serveer de ijssalon een klassieke hotdog met augurkenrelish, ketchup en gefrituurde uitjes. Heb je liever een hotdog die iets pittiger is? Dan is de devil hotdog een uitkomst. Deze hotdog is belegd met gekarameliseerde ui, spek, jalapeno’s en barbecuesaus. Het vlees is overigens vers van de slager, precies zoals het hoort.

Bon Appetit Breda

Salades & tosti’s

Bon Appetit heeft nog veel meer! Loop een keer binnen en werp een blik in de uitgebreide menukaart. Zo heeft Bon Appetit ook maaltijdsalades (met brie, scampi, kip, carpaccio, tonijn, zalm of geitenkaas) en tosti’s voor de liefhebbers. Bon Appetit is naast ijssalon dus ook een lunchroom met uiteenlopende lunchgerechten.

Bon Appetit Breda