Brasserie NUL76
Blogs

Brasserie NUL76 heeft nieuw interieur en menukaart

Brasserie NUL76 heeft onlangs een compleet nieuw interieur gekregen. Het restaurant is inmiddels enkele jaren gevestigd op de hoek van de Willemstraat, recht tegenover de ingang van Station Breda. Je kunt hier terecht om te lunchen, borrelen en dineren. Daarnaast heeft het restaurant ook een nieuwe menukaart.

Kies & Smul

Overdag serveert de brasserie ‘Kies & Smul’ gerechten (€9 per stuk), waarbij je keuze hebt uit 2 bereidingen die als lunchgerecht worden geserveerd. Zo heb je de keuze uit onder andere serranoham met manchego, martino, gezond, pittige makreel, carpaccio, een uitmijtertje of omeletje, warme roombrie, hummus, een soepje naar keuze, bourgondische kroket of duivelse gamba’s. Je hebt keuze uit wit, bruin of maisbrood en er wordt een kleine rauwkostsalade bij geserveerd.

Salades

Brasserie NUL76 heeft ook soepen zoals Italiaanse pomodorisoep, romige paddenstoelensoep (beide ook vegetarisch te bestellen) en een soep van het moment. Je hebt keuze uit salades carpaccio, geitenkaas, Español (met o.a. serranoham en manchego kaas) en visserij (met o.a. gamba’s, tonijnsalade, makreel). Ook staan er verschillende tosti’s op de menukaart.

Dinerkaart

Op de menukaart staan voorgerechten zoals brood met smeersels, carpaccio, duivelse gamba’s en een kleine salade. De brasserie heeft hoofdgerechten zoals saté ajam, Black Angus steak, spareribs, ravioli, Japanse noedels met scampi’s en een catch of de day. Tot slot staan er desserts op de kaart zoals een crème brûlée, praliné en een sorbet.

Borrelkaart

Je kunt bij Brasserie NUL76 ook gezellig borrelen. Op de borrelkaart staan bourgondische bitterballen, een luxe bittergarnituur en 3 borrelplankjes. Zo is er de Español (met o.a. serranoham, manchego kaas, gamba’s en calamaris), Oriental (met o.a. Oosterse ribs, loempia’s en Yakitori spiesjes) en het Visserijtje (met o.a. gamba’s, tonijnsalade, makreel en calamaris).

Bekijk enkele foto’s van het nieuwe interieur van Brasserie NUL76.

Brasserie NUL76

Brasserie NUL76

Brasserie NUL76

Brasserie NUL76

Brasserie NUL76

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.