Home / Breda / Blogs / Brewbar & kitchen Sip First geopend in St. Janstraat
Blogs

Brewbar & kitchen Sip First geopend in St. Janstraat

Brewbar & kitchen Sip First is deze week geopend in de St. Janstraat. Eigenaars van de nieuwe koffiebar zijn Teun Fransen en Inge Vrijheid, bekend van Koffie bij Teun in de Barones. Met Sip First willen ze een nóg hoger niveau koffie en thee schenken, gecombineerd met ontbijt, lunch en borrel.

Modbar

Eye-catcher is de Modbar. Als je snel een blik werkt lijken het wel biertaps, maar er komt toch echt koffie uit de machines. De Modbar is één van de meest geavanceerde koffiesystemen ter wereld, waarbij de techniek volledig onder de kap plaatsvindt en je alleen chromen taps ziet. In Nederland zijn er nog geen 10 horecazaken met een Modbar.

Koffie & thee

Sip First schenkt de mooiste espresso’s, maar ook een americano, long black, espresso macchiato, cappuccino, flat white en caffè latte. Filter koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast schenkt Sip First kwaliteitsthee, zowel leafs als infusion en staat er ice tea, sapjes, frisdrank, bier en wijn op de kaart.

Ontbijt & lunch

Er staan diverse ontbijtgerechten op de kaart en je kunt zelf eiergerechten samenstellen met keuze uit verschillende bereidingen en toppings. Naast pannenkoeken staan er lunchgerechten op de kaart zoals gestoomde buns met rendang, wit-vis salade, crispy chicken burger, portobello, hummus bowl, burrata en een radicchio salade.

Sip First is dinsdag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 18.00 uur.