De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. De cadeaukaart wordt geaccepteerd bij tientallen restaurants in Breda. Van hippe koffiebars en gezellige eetcafés tot populaire restaurants en culinaire parels.

Cadeaukaart

Dankzij de Smakelijk Breda Cadeaukaart is Breda de eerste stad in Nederland met een lokale restaurant cadeaukaart. We zijn ervan overtuigd dat je met de cadeaukaart kunt genieten van al het lekkers dat onze bourgondische stad te bieden heeft.

De cadeaukaart is 2 jaar geldig en je bepaalt zelf het tegoed op de cadeaukaart: van 25 euro tot maximaal 150 euro. Bestel je de cadeaukaart op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heb je de cadeaukaart de volgende dag in huis.

Giftbox

Met de Smakelijk Breda Giftbox is je cadeau pas écht compleet. De giftbox bevat naast de cadeaukaart Restaurantgids Breda 2020. In de jaarlijkse gids staat vermeld waar je de cadeaukaart kunt inleveren. Je kunt dus, naast een hoop leesplezier, direct inspiratie opdoen waar je met de cadeaukaart wilt gaan eten. De cadeaukaart en restaurantgids zijn verpakt in een cadeaudoos. De giftbox kost slechts €2,50 maar is beperkt leverbaar en op=op!

Check je saldo Bestel de cadeaukaart Deelnemende restaurants Smakelijk Breda Giftbox