Opzoek naar een origineel cadeau?

Smakelijk Breda Cadeaukaart

Je kent het vast wel… Je krijgt een uitnodiging voor een feestje en vraagt jezelf af: wat ga ik nu weer cadeau geven? Een bos bloemen? Een fles wijn? Een goed boek? Of toch maar een envelop met geld?

Stop met twijfelen! De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. De cadeaukaart wordt geaccepteerd bij tientallen restaurants in Breda: van hippe koffiebars en eetcafés tot populaire restaurants en culinaire parels.

Je bepaalt zelf het saldo: 25 tot 150 euro. Het tegoed is in delen te verzilveren en 2 jaar geldig. Met de Smakelijk Breda Cadeaukaart heb je altijd een geslaagd en bovendien écht Bredaas cadeau.

Support your locals
Een lokale of landelijke cadeaukaart?
30 deelnemende restaurants uit Breda
Vrijwel exclusief aanbod Bredase restaurants
Inclusief koffiebars, lunchrooms en ijssalons
Geldigheid van 2 jaar in plaats van 1 jaar
Van en voor Bredanaars: 100% Bredaas cadeau
Steunt 100% de lokale economie van Breda
Deelnemende restaurants
Swipe naar links voor alle restaurants
't Jagthuijs Bao Asian Kitchen Bobbi's Bar Bon Appetit Brasserie Bardot
Corenmaet
Café Noir
Chocolat
Coffee Time
Da Attilio
De Colonie Breda
Frietwinkel Breda
De Fazant
De Veestallen
Eethuys Breda
Eetlokaal ZIN
El Quinto Pino
Gaudim
Kamu
Koffie bij Teun
Koffiebar Sowieso
Liefdegesticht
LOFF
Popocatepetl Breda
Publieke Werken
PuiCk
Ruitersbosch
Suikerkist
Uijttewaal
Wijnbar Pinot
Wil je meer informatie over de deelnemende restaurants? Bekijk een overzicht van de restaurants, inclusief interieurfoto's en relevante informatie, in de online restaurantgids.
Mijn missie met deze cadeaukaart

In 2014 begon ik Smakelijk Breda als hobby naast mijn werk als journalist. Nu, 6 jaar later, is Smakelijk Breda uitgegroeid tot hét platform over uit eten gaan in Breda met een website, restaurantgids, restaurantweek en cadeaukaart. Hoe gaaf is dat?

Mijn missie met deze cadeaukaart is om een restaurant cadeaukaart te hebben die écht leuk is om cadeau te krijgen. Er zijn diverse landelijke cadeaukaarten, maar het aanbod restaurants uit Breda op deze kaarten is helaas niet verrassend en divers.

Dat kan beter! En dus heb ik tientallen restaurants verzameld voor een 100% Bredase cadeaukaart met een uniek aanbod restaurants. Ik ben ervan overtuigd dat elke Bredanaar blij wordt van dit cadeau en nog moeite krijgt om een keuze te maken!

Dex Bos, Smakelijk Breda
Veelgestelde vragen

Je kunt de Smakelijk Breda Cadeaukaart bestellen op de pagina waar je nu opzit. Klik op één van de rode bestelknoppen om een cadeaukaart te bestellen.

Je ontvangt de cadeaukaart binnen 1 tot 2 werkdagen in je brievenbus. De cadeaukaart wordt in heel Nederland bezorgd door PostNL.

Je kunt het saldo van je cadeaukaart online checken. De url staat op de achterkant van de cadeaukaart.

De cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig. De meeste landelijke restaurant cadeaukaarten zijn slechts 1 jaar geldig.

Ja, dat kan zeker. De Smakelijk Breda Cadeaukaart is perfect als relatiegeschenk of kerstpakket. Door te kiezen voor een cadeau zoals de Smakelijk Breda Cadeaukaart steun je bovendien 100% de locale economie.

 

Dit kan met de Smakelijk Breda Cadeaukaart of de Smakelijk Breda Giftbox. Deze cadeaudoos bestaat uit de Smakelijk Breda Restaurantgids én Smakelijk Breda Cadeaukaart. In de restaurantgids kun je (naast een hoop leesplezier) direct inspiratie opdoen waar je met de cadeaukaart wilt gaan eten.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en bestelling op factuur neem je contact op met Dex Bos via dex@smakelijk.nl of 06 83 52 28 64.

Het leukste cadeau voor elke Bredanaar
50%

Wil je niks missen over uit eten in Breda?

Meld je aan en blijf vanaf nu automatisch
op de hoogte van het belangrijkste nieuws over (nieuwe) restaurants in Breda.