Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt.

  • Ruim 100 restaurants en (vers)winkels in Breda.
  • Bepaal zelf het saldo: vanaf 20 tot 150 euro.
  • Verpakt in een bijpassende cadeau-envelop.
  • Bestel eenvoudig online. Dezelfde dag verstuurd.
  • Met je aankoop steun je lokale ondernemers.

DE CADEAUKAART VAN BREDA

Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 locaties in Breda.

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en (vers)winkels in Breda.

Lokaal

De kracht van de Smakelijk Breda Cadeaukaart is dat je de cadeaukaart alleen kunt verzilveren bij locaties op het gebied van eten en drinken in de gemeente Breda. Met je aankoop steun je altijd lokale ondernemers in Breda in plaats van landelijke ketens.

Restaurants

Van hippe koffiebars en lunchrooms tot gezellige eetcafés en populaire restaurants. Het aanbod horecazaken is groter dan de landelijke restaurant cadeaukaarten bij elkaar. Dat maakt de Smakelijk Breda cadeaukaart uniek en zeer populair in Breda.

Winkels

Je kunt de Smakelijk Breda Cadeaukaart ook verzilveren bij tientallen (vers)winkels in Breda. Denk aan delicatessenwinkels, traiteurs, bakkers, slagers, wijnkoperijen en meer. Je bepaalt dus zelf of je de cadeaukaart uitgeeft bij lokale horeca of winkels.

RESTAURANTS & WINKELS

Deelnemers

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Bekijk een overzicht van alle deelnemers.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder leest je de meest gestelde vragen over de Smakelijk Breda Cadeaukaart. Heb je nog meer vragen? Neem contact met ons op.

De cadeaukaart is online te bestellen via onze website.

Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd. Afhankelijk van PostNL ontvang je de bestelling meestal binnen 1 tot 2 werkdagen.

De cadeaukaart is online te bestellen vanaf 20 tot maximaal 150 euro. Neem voor specifieke bedragen contact met ons op voor een bestelling op maat.

De cadeaukaart is 2 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.

De cadeaukaart kan worden verzilverd bij alle locaties die worden vermeld op de Locaties pagina op onze website.

Ja, de cadeaukaart is in delen te verzilveren. Je bent niet verplicht om het tegoed in één keer te verzilveren.

Je kunt het saldo van de cadeaukaart online checken met de code op de achterkant van de cadeaukaart.

Je kunt de vervaldatum van de cadeaukaart online checken met de code op de achterkant van de cadeaukaart.

Ja, het geld op de cadeaukaart is 100% veilig. Alle gelden worden beheert door onze Stichting Beheer Derdengelden Breda Cadeaukaart (KvK: 81724691).

Je kunt een bestelling plaatsen via onze website. Je ontvangt direct een mail met de factuur.

OPRICHTER DEX BOS

Mijn missie met deze cadeaukaart

Smakelijk Breda is en opgericht door Dex Bos. Het initiatief is gestart in 2014. Dex Bos over zijn missie met dé cadeaukaart van Breda.

“Voor veel Bredase ondernemers is het een enorm zware tijd. Mijn missie met deze cadeaukaart is om bedrijven in Breda een boost te geven. Veel consumenten en bedrijven kopen vaak landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten met de feestdagen.

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is alleen te verzilveren bij Bredase ondernemers. Hierdoor wordt het geld altijd terug geïnvesteerd in de lokale economie. Met deze Bredase cadeaukaart geef je een origineel en 100% Bredaas cadeau en steun je de lokale ondernemers. Een win-winsituatie!”

SMAKELIJK BREDA CADEAUKAART

Het smakelijkste cadeau van Breda

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Verzilver de cadeaukaart bij lokale restaurants en winkels.