De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. De cadeaukaart wordt geaccepteerd bij tientallen restaurants in Breda. Van hippe koffiebars en gezellige eetcafés tot populaire restaurants en culinaire parels.

Dé cadeaukaart van Breda

Dankzij de Smakelijk Breda Cadeaukaart is Breda de eerste stad in Nederland met een lokale restaurant cadeaukaart. We zijn ervan overtuigd dat je met de cadeaukaart kunt genieten van al het lekkers dat onze bourgondische stad te bieden heeft.

De cadeaukaart is 2 jaar geldig en je bepaalt zelf het tegoed op de cadeaukaart: van 25 euro tot maximaal 150 euro. Bestel je de cadeaukaart op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heb je de cadeaukaart de volgende dag in huis.

Smakelijk Breda Kerstpakket

Het Smakelijk Breda Kerstpakket is het leukste cadeau om tijdens de feestdagen aan je personeel te geven. Het is namelijk een écht Bredaas cadeau. Waarom kies je nog voor een traditioneel kerstpakket als je het budget ook volledig kunt investeren in de Bredase horeca?

Het kerstpakket is verpakt in een cadeaudoos en bevat naast de cadeaukaart ook Restaurantgids Breda. In de 2020 editie, die 25 november uitkomt, vind je terug bij welke restaurants je de cadeaukaart kunt inleveren. Je kunt dus direct inspiratie opdoen waar je wilt gaan eten!

Check je saldo Bestel de cadeaukaart Deelnemende restaurants Smakelijk Breda Kerstpakket