Het smakelijkste cadeau van Breda

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt.
  • Uniek aanbod: 100 restaurants & winkels in Breda.
  • Cadeaukaart is verpakt in een cadeau-envelop.
  • Hét 100% Bredase kerstcadeau voor bedrijven.
  • Snel een zakelijke bestelling op maat.

SMAKELIJK BREDA

Het smakelijkste cadeau van Breda

Je krijgt een uitnodiging voor een feestje en vraagt jezelf af: wat ga ik nu weer cadeau geven? Een bos bloemen, een fles wijn, een goed boek of toch maar weer een envelop met geld? Stop met twijfelen want nu is er de Smakelijk Breda cadeaukaart!

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart kun je verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda.

Wil je de cadeaukaart verzilveren bij de horeca? Kies uit tientallen koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants. Wil je liever winkelen? Je hebt keuze uit tientallen delicatessenwinkels, traiteurs, bakkers, slagers, wijnkoperijen en nog veel meer!

Je bepaalt zelf het tegoed: vanaf 20 tot 150 euro. De cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig en het tegoed is ook in delen te verzilveren. Met de Smakelijk Breda cadeaukaart steun je 100% de lokale economie en geeft je altijd een geslaagd en 100% Bredaas cadeau.

kerstpakket breda

Smakelijk Breda Giftbox

Veel bedrijven in Breda kopen jaarlijks een traditioneel kerstpakket of cadeaukaart van landelijke bedrijven. Waarom geef je het budget niet lokaal uit? Zodat het geld wordt terug geïnvesteerd in Breda? Steun de lokale economie en koop dit jaar lokaal!

Speciaal voor bedrijven in Breda is er de Smakelijk Breda Giftbox. De giftbox bestaat uit een cadeaudoos gevuld met de Smakelijk Breda Gids en Smakelijk Breda Cadeaukaart.

In de gids (die elk jaar net voor de feestdagen uitkomt) staan alle restaurants en delicatessenwinkels die deelnemen aan de Smakelijk Breda cadeaukaart. In het boek kun je dus direct inspiratie opdoen waar je de cadeaukaart wilt verzilveren.

De deelnemende restaurants en delicatessenwinkels zijn allemaal gevestigd in de gemeente Breda. Met de giftbox als kerstgeschenk investeer je het budget voor je kerstpakketten weer terug in de lokale economie.

faq

Veelgestelde vragen

Je kunt de Smakelijk Breda cadeaukaart bestellen in onze webshop.

Je ontvangt de cadeaukaart meestal binnen enkele werkdagen in je brievenbus. De cadeaukaart wordt in heel Nederland bezorgd door PostNL.

Check het saldo van je cadeaukaart eenvoudig online.

De cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig.

Ja, de cadeaukaart is in delen te verzilveren. Je mag zo vaak als je wilt de cadeaukaart inleveren, hier zit (zo lang er saldo op staat) geen limiet aan vast.

De Smakelijk Breda cadeaukaart of giftbox is ideaal als relatiegeschenk of kerstpakket. Neem voor een zakelijke bestelling op factuur contact op.

mijn MISSIE

Mijn missie met deze cadeaukaart

In 2014 begon ik Smakelijk Breda als hobby naast mijn werk als journalist. Nu, 7 jaar later, is Smakelijk Breda uitgegroeid tot hét platform over eten en drinken in Breda met een cadeaukaart, kerstpakket, jaarlijkse gids en restaurantweek. Hoe gaaf is dat?

Mijn missie met deze is om de lokale economie een boost te geven. Er zijn bijvoorbeeld veel bedrijven die traditionele kerstpakketten en cadeaukaarten kopen bij landelijke bedrijven. Dit is enorm zonde. Als deze bedrijven hun kerstpakketten lokaal kopen krijgt de lokale economie een enorme boost.

De Bredase horeca kan door Corona crisis alle steun goed gebruiken. Daarom ben ik enorm trots dat we ons kerstpakket gezamenlijk hebben opgezet. Met ruim 100 deelnemende restaurants en delicatessenwinkels is dit 100% Bredase cadeau ideaal om deze feestdagen aan familie, vrienden en ondernemers cadeau te geven.

Dex Bos, oprichter en eigenaar Smakelijk Breda.

bestel cadeaukaart

Voor 17 uur besteld? Dezelfde dag verstuurd!