Let op: deze blog is meer dan een jaar oud!

De blog die je nu leest is meer dan een jaar gelegen gepubliceerd. De kans is aanwezig dat informatie over gerechten (opmaak, ingrediënten, prijzen) is gewijzigd.

Con Fuego op de Grote Markt is een restaurant met kwalitatief hoogstaand vlees in huis. In de avond kunt je er terecht voor een uitgebreid diner met meerdere gangen, maar alleen een hoofdgerecht met een mooi stuk vlees is ook mogelijk. Maar wist je dat je bij Con Fuego ook kunt lunchen? Vorige maand is de lunchkaart vernieuwd en we hebben een aantal nieuwe lunchgerechten geproefd! 

Lunchen bij Con Fuego

Con Fuego heeft een diverse lunchkaart; van broodjes en sandwiches tot soepen en salades. Daarnaast is het zelf mogelijk om steaks of warme gerechten zoals de Con Fuego burger of spareribs tijdens de lunch te bestellen. Kortom, meer dan genoeg keuze voor een smakelijke lunch midden op de Grote Markt van Breda.

Con Fuego Breda

Chicken Skewer

Een nieuw warm gerecht op de lunchkaart is ‘Chicken Skewer’ (€12,50). Dit gerecht bestaat uit twee spiesen met stukjes kipfilet, hetzelfde kwalitatieve vlees dat Con Fuego ook als hoofdgerecht serveert. Lekker gekruid en met een smaakvolle en huisgemaakte gado gado saus. De kipfilet kun je combineren met pitabroodjes en salade die erbij worden geserveerd. Tot slot krijg je (overigens bij alle warme gerechten) frieten en mayonaise bij je gerecht.

Con Fuego Breda

The Duke of Berkshire

Een ander nieuw gerecht is The Duke of Berkshire hotdog (€9,50). De hotdog is bezig aan een enorme opmars in Breda en staat nu ook bij Con Fuego op de menukaart. Het vlees is van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. Dat proeven we ook terug in de hotdog, dat wordt geserveerd op een briochebrood. Daarbij onder andere mosterdmayonaise, ketchup gebakken uitjes en oude Goudse kaas. Net als bij de Chicken Skewer krijg je er een salade en frieten met mayonaise bij.

Con Fuego Breda

Salades

Wil je liever een gezonde lunch? Dan heb je de keuze uit drie salades: met kip (€11), biefstuk (€13) of geitenkaas (€9,50). De salade met kip is nieuw op de lunchkaart en bestaat onder andere uit romeinse sla, spinazie, tomaat, komkommer en avocado. Daarbij een gekookt ei, rode ui en een frisse yoghurtdressing. De kipfilet is sappig en mals, lekker gekruid en net gegrild waardoor het vlees nog warm is. Als extra bite krijg je bij de salade papadum, het Indiase krokantje.

Con Fuego Breda

Conclusie

Met de vernieuwde lunchkaart heeft Con Fuego een aantal leuke nieuwe lunchgerechten in huis. De Chicken Skewer is een gerecht met gekruide kipfilet en smaakvolle gado gado saus. Als je zin hebt in een broodje bestel je The Duke of Berkshire hotdog met kwalitatief hoogstaand vlees. Dus ook voor lunch met lekker vlees ben je bij Con Fuego aan het juiste adres!

Lees meer over dit restaurant

Con Fuego Breda