In het monumentale pand ‘Van Ouds op de Trapkes’ aan de Tolbrugstraat opent vrijdag 22 februari De Botanist. De nieuwe horecazaak aan de Haven wordt een (cocktail)bar en restaurant en zal zowel overdag als ’s avonds geopend zijn.

De Botanist krijgt een (trendy) interieur die deels is geïnspireerd op een botanische tuin. De horecazaak krijgt verschillend ingerichte ruimtes waardoor je zelf kunt bepalen in welke sfeer je wilt borrelen of dineren. Daarnaast wordt achter de bar gewerkt met botanicals (kruiden) voor in de cocktails en in de keuken met verse kruiden voor in gerechten.

Je kunt vanaf 22 februari bij De Botanist lunchen, dineren en borrelen. Op de menukaart komen onder andere plateaus die zijn gericht op shared dining. Op vrijdag- en zaterdagavond zal er na het diner een dj achter de draaitafels staan om gasten te voorzien van muziek. In het weekend is De Botanist bovendien tot 2 uur geopend.

Opening De Botanist

Op vrijdag 22 februari is De Botanist vanaf 11.30 uur officieel geopend. Reserveren kan via 076 720 0010 of info@debotanistbreda.nl. In de cocktailbar bereiden de cocktailshakers het hele openingsweekend welkomstdrankjes. Op de vrijdagavond gaat De Botanist na het diner door het dak met muzikaal entertainment door Sjak van Hoof en Rens Gruppelaar.

Seafoodbar de Trapkes Breda

Seafoodbar De Trapkes Breda
Voormalige restaurant De Trapkes